ВМРО призовава данъчните облекчения за деца да станат постоянна мярка

  • 30 ноември 2021 13:20

  • 1052
  • 0
ВМРО призовава данъчните облекчения за деца да станат постоянна мярка
© Pixabay

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа призовава данъчните облекчения за деца да станат постоянна мярка. От днес се подават декларациите за данъчни облекчения за децата, което е възможно благодарение на нашата битка в 44-ото НС, съобщиха от пресцентъра на патриотите.

Идеята на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа всяко българско дете да получава пари от държавата беше реализирана в 44-ото НС по време на дебатите за Бюджет 2021. За тази година сумите, с които е възможно да се намали общата годишна данъчна основа при ползване на данъчно облекчение за деца, са: 4 500 лв. за едно дете, 9 000 лв. за две деца и 13 500 лв. за три и повече деца. Родителите ще получат съответно до 450 лв. за едно дете, до 900 лв. за две и до 1 350 лв. за три и повече деца.

Данъчни облекчения от 450 лв. до 1350 лв. за работещите родители

Припомняме, че за да стане това възможно, се наложи ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа да води продължителна и тежка битка в пленарната зала по време на обсъждането на бюджета. Преди това обаче имаше остри сблъсъци с ГЕРБ, които направиха опит да пренасочат тези пари към други пера. Още в средата на ноември миналата година ние категорично заявихме, че не приемаме мотивите на ГЕРБ за оттегляне на предложението на Министерски съвет и не отстъпихме от искането си.

И днес вече всяко работещо българско семейство или самотен родител може да се възползва от данъчното облекчение.

Стъпките са:

- Ако сте на трудов договор - чрез работодателя си попълвате декларация за данъчно облекчение. Декларацията се подава от 30 ноември до 31 декември 2021 г.

- Ако сте самоосигуряващо се лице - с подаване на годишната данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ. Срокът за подаване е от 10 януари до 3 май 2022 г.

Паричните суми ще бъдат възстановени след проверка от НАП в срок от 1 месец след подаването на декларацията.

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа призовава партиите, претендиращи да управляват държавата, да направят тази мярка постоянна, защото тя е в полза на работещите български семейства, а не на маргиналните групи.

Обръщаме внимание и на още нещо, което също е факт, благодарение на битката на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в 44-ия парламент. Всяко дете, което не е прието на общинска или държавна градина, получава помощ в размер на субсидията която държавата отпуска за всяко дете, което е прието в такова заведение. По този начин облекчаваме родителите при записването на децата им в частна детска градина.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1052 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини