Радев със съболезнования на близките на загиналите при пожара в с.Рояк

  • 23 ноември 2021 08:30

  • 613
  • 2
Радев със съболезнования на близките на загиналите при пожара в с.Рояк
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изразява съболезнования на семействата и близките на загиналите при пожара в дома за възрастни хора в с.Рояк, съобщават от прессекретариата на държавния глава.

От името на българския народ и от свое име президентът изказва съпричастност към загубата и болката на опечалените. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изразява надежда за скорошното възстановяване на оцелелите в пожара.

Държавният глава очаква компетентните институции своевременно да установят причините за злополуката, отнела човешки живот.

Директорката на дома в с. Рояк: В институцията има над 50 потребители и поне 8 души работещи на смяна

"Дължим спокойни и достойни старини на нашите възрастни хора. Грижата за тях трябва да бъде осигурена в подходяща и безопасна среда", заявява президентът и посочва, че са необходими мерки, за да не се допускат трагични инциденти в бъдеще.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
613 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ерни

2021.11.23 | 12:47

2
РАДЕВ ОСТАВКА, ЖЕНА ТИ ИГРА ХОРО НА ВРЪХ ТРАГЕДИЯТА// ,РАДЕВ МНОГО ТИ СЕ СЪБИРА. ВЧЕРА 9 ИЗГОРЕЛИ, ЖЕНА ТИ ТРОПА ХОРЦЕ. ДНЕС 45 ЗАГИНАЛИ, ХАЙДЕ ДА ТРОПНЕ ПАК.."Участъкът е строен между 2002 и 2004 година. Строен е по изискванията на тогавашното КОМУНИСТИЧЕСКО законодателство"

2021.11.23 | 12:31

1
КИРЧО И КОКОРЧО ЕДИНИЯ ПОДАЛ ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ, ДРУГИЯ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ НАД 8 МИЛИОНА ПАУНДА В АНГЛИЯ, СПЕЦОВ, КРАЛ НАД 1 МИЛИОН ДДС, А РАШКОВ ДС ,РАДЕВ МНОГО ТИ СЕ СЪБИРА. ВЧЕРА 9 ИЗГОРЕЛИ, ЖЕНА ТИ ТРОПА ХОРЦЕ. ДНЕС 45 ЗАГИНАЛИ, ХАЙДЕ ДА ТРОПНЕ ПАК.."Участъкът е строен между 2002 и 2004 година. Строен е по изискванията на тогавашното КОМУНИСТИЧЕСКО законодателство"

Добави коментар

Водещи новини