Стойчо Кацаров: Със сегашните мерки на практика сме в локдаун

  • 03 ноември 2021 13:57

  • 7292
  • 64
Стойчо Кацаров: Със сегашните мерки на практика сме в локдаун
© Булфото (архив)

Сегашните мерки са достатъчно строги, ние на практика сме в локдаун. Това заяви здравният министър Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има в интервю за "Дневник".

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Според него на този етап няма причина да има промяна в противоепидемичните мерки.

Това безспорно е най-тежката от всички досегашни епидемични вълни. Броят на заразените в момента на седмична база е близо 30% повече от която и да е от предишните вълни. В същото време броят на хоспитализираните е с 25% по-малко и това се дължи на подобрената извънболнична помощ и като цяло здравната система се справя добре, сподели Кацаров.

Представител на СЗО у нас: Мерките срещу COVID-19 трябва да бъдат засилени

Няма проблем от гледна точка на невъзможност да бъдат хоспитализирани и лекувани хора и това е едно от нещата, които ни карат да мислим, че можем да преминем през кризата и без да стигаме до пълен локдаун, допълни здравният министър.

Той посочи, че сега се създават условия с тестовете на децата те да се върнат в училище, каквото е било настояването на много родители и на родителски организации.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Владимир Василев
7292 64

Свързани новини

Коментари 64

Добави коментар
ЕДНА ЖЕНА

2021.11.04 | 10:19

64
Нищо не правите некадърници цял месец умират над 100 души и вие седите и чакате да отмине направо сте за разстрел
Жacминa Kрaлeвa

2021.11.04 | 09:16

63
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Бoкo-българoубиeцо, кaмбaната отдaвна бие за теб, не я ли чуваш гaдино cатaнинска?! Дaй-Бoже ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от Дявoла.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТPИЖДИ AНAТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞
Гюлчeн

2021.11.04 | 09:15

62
Публична тайна е, че бившия CИK-aджия Бoкo Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ OTPЯД CИГMA, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!☜
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2021.11.04 | 09:15

61
♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
Юлиaнa до Таню Войвода

2021.11.04 | 09:14

60
Факт! Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. 1.От фондация Ханс Зайдел. 2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. 3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! Цецо-Крадеца и Боко-българоубиеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Жидовете искат територията България, но без народа. Жалко, че санираните БГ-дебили немогат да го проумеят, и ще умрат по домовете си набодени с вакси-отровите!
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2021.11.04 | 09:13

59
Циганите Боко, Доган и Цветан са остриетата на Сатаната в концлагер-БГ, пратени да унищожат българският народ! Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЕ РУСКИ пари, стотици милиони на про-путинската банка „Тройка Диалог“ част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма С. Л. Е Груп с бизнес партньора си Рамадан Аталай, 2рия в ДПС, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър.
ஜ۩☺۩ஜВeлзeвулஜ۩☺۩ஜ

2021.11.04 | 09:12

58
Кoнсултaтивен съвeт по вaксинaция=БOЛШЕВИШКА БAНДA от демoни-българoмрaзци и БЪЛГAРOУБИЙЦИ! КOВИД-ДЕМOНИТЕ НА КЛAДAТA!
Хехе

2021.11.04 | 09:06

57
толкова сме в локдаун като да отидеш на проститутка облечен в дъждобран ама без презерватив!
Др.куманов

2021.11.03 | 20:26

56
Кацаров защо държиш още онзи некадърник ,,шефо,, на срзи на власт ,,снася,, ли ти......

2021.11.03 | 17:23

55
Некадърен министър. боледувалите от коронавируса със зелен сертификат разнасят заразата, а ние които сме със стабилен имунитет сме ограничени да влизаме там където се изисква зелен сертификат с лого ЗЕЛЕН ЧОРАП. Простотия..

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини