Стефан Янев: Наш дълг като общество е да приобщим младите към примера на героичните ни предци

  • 01 ноември 2021 11:43

  • 295
  • 3
Стефан Янев: Наш дълг като общество е да приобщим младите към примера на героичните ни предци
© Bulphoto, архив

Министър-председателят Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен поздрави всички по случай Деня на народните будители.

"Наш дълг като общество е да приобщим младото поколение към примера на героичните ни предци и да му вдъхнем увереност, че на свой ред има хоризонта пред себе си за значими дела. Защото всяка епоха има нужда от своите будители, за които науката и образованието са ценност, а разпространението им е свещено призвание", заяви той.

"Нека уважаваме и подкрепяме нашите съвременници, които се стремят да допринасят за съхранението и развитието на нашето общество, които държат съвестта ни будна, а разума ни остър и които ни вдъхват увереност, че заедно можем да се справим с всяко едно предизвикателство. Честит празник!", отправи посланието си премиерът.

Румен Радев: България се събуди! Заблудите с изтекъл срок на годност са в историята

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
295 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ПУТИ

2021.11.06 | 21:09

3
ПУТИ Е МНОГО ДОВОЛЕН ОТ КИРЛИВИЯ ОЛИГОФРЕН,МУТРАФОНОВА МНОООГО ХО Е ПОХВАЛИЛА..."ТЪП,НО АМБИЦИОЗЕН,БАШ КАКЪВТО НИ ТРЯБВА-ДОБРА РАБОТА НИ ВЪРШИ-ДОХОДЕН Е".
И

2021.11.01 | 14:40

2
Наш дълг е да ви премахнем - за да оцелеем. Стига сте ни лъгали. Зеления чорап защо не е в неплатен отпуск а си прави реклама на гърба на България.
Mitaka

2021.11.01 | 13:01

1
НАШ ДЪЛГ Е ДА ТЕ ОТСТРАНИМ И ТЕБ И РАДЕВ

Добави коментар

Водещи новини