Иван Кръстев за пандемията в България: Предлага се свободата да бъдеш заразен и да умреш

  • 31 октомври 2021 19:53

  • 9107
  • 21
© БТВ

Политиците у нас в момента предлагат свободата да бъдеш заразен и свободата да умреш. Така коментира COVID ситуацията у нас в предаването "120 минути" по БТВ политологът Иван Кръстев.  

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33003

Политиците се страхуват от задължителна ваксинация, защото с нея сякаш обещаваш на хората никога да не умират, поемаш отговорност за всяка смърт, а от друга страна им казваш – вие сте свободни хора – в нашата страна не ви караме нищо – не ви задължаваме да се ваксинирате, не правете нищо, смята Кръстев.

Ние обикновено се сравняваме с другите, а сега ние сме горди, че не се ваксинираме – в ЕС България е шампион по неваксиниране – изведнъж всички други са идиоти, нямат усещане за свобода, не разбират за какво става дума, коментира политологът.

Проф. Герджиков: Зелените сертификати са много подходяща мярка, но за друга държава

Той смята, че вина имат и медиите, като се дава трибуна за всякакви позиции за ваксините.

Има много легитимни въпроси, свързани с ваксините, но вътре в научната общност е постигнат консенсус, че ваксинирането предпазва. То предпазва така, както предпазва бронежилетката – никой не ти гарантира, че няма да загинеш, но рискът да умреш като неваксиниран е в пъти по-голям, отколкото като ваксиниран, каза още Иван Кръстев.

Относно поредните парламентарни избори у нас на 14 ноември той е на мнение, че несъставянето на правителството след вота ще е колективно самоубийство на българската политическа система.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Константин Тодоров
9107 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Петко

2021.11.20 | 00:53

21
ДА ОЦЕЛЕЕТЕ: профилактично Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China
всеки заразен ли умира

2021.11.01 | 07:01

20
то бива бива пропаганда, ама това вече на нищо не прилича
☠.Натали Трифонова.☠

2021.11.01 | 00:33

19
☠.¸¸¸.Гробове и КОВЧЕЗИ за ДЕМОНИТЕ-БЪЛГАРОУБИЙЦИ Бойко Борисов, Румен Радев, Соломон Паси, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов, Мирослав Севлиевски, Георги Михайлов.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
₪Зверобой-Отмъстител₪

2021.11.01 | 00:31

18
☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът, и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове! ☞Ще извадя бавно всички зъби на вас, крадците дето сте влизали в моите имоти без знанието и разрешението ми, и сте сменили вратата ми без моето съгласие! ☞После ще ви одера живи, и щи ви пека на бавен огън, докато пукнете! ☞Прошка за никого! ☞ЩЕ СЕ ВЪРНА! ☞И ще раздам справедливост всекиму! ☞Който се мисли за недосегаем, ще познае яроста ми, и ще бъде пратен в огненото жупелно езеро на Ада, където ще се пържи во век и веков! ☞Казах☜
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2021.11.01 | 00:30

17
Свободата умира безвъзвратно по света, ЦИГАНИНА-КАНИБАЛ Боко-Българоубиеца унищожава българският народ и развъжда циганите, а доносническо-милиционерското генетично увредено БГ-племе, гледа само как да прецака съседа си, да пише доноси, да му обере апартамента, или да си присвои гаража му! Деведесет процента в Концлагер България-Циганистан са генетично и кармично увредени САНИРАНИ-УРОДИ-ДЕБИЛИ, подли и долни нисши твари-подчовеци, и санирани-домоуправители-мошеници, от които, Дай-Боже да ни отърве вещерската вакси-отвара от спринцовката на джелатите в бели престилки.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2021.11.01 | 00:28

16
Чета тука и ви се чудя на акъла. Боко-Канибала и Румен-Сатаниста, Циганина-Костов, Волен-Долен, Домуз-Каракачан и Доган-Сопола са от един ковид-цирк с общ началник - сенчестото световно жидо-хазарско задкулисие! Те въведоха официално КОВИД-БОЛШЕВИЗМА под заповед от сатаниститие-глобалисти. Разбира се, че имате МИЛИЦИОНЕРСКА-ДИКТАТУРА. Имате мракобесен апартейд. Имате директна атака срещу живота на 6 милиона българи! БКП-1=БСП и БКП-2=ГЕРБ управляват заедно, като переодически си сменат ролите в цирка, едните го играят управляващи, а другите уж са опозиция и после обратното. Опозиция НЯМА! Всичи сегашни политици са изедници от котилото на АБПФК, БКП и ДС, които държат власта чрез диктатура, маскирана като демокрация. И в този момент разни наивници ще свалят ХУНТАТА на Борисов-Радев с избори! Вие добре ли сте бе! БОЛШЕВИЗЪМ С ИЗБОРИ НЕ СЕ СВАЛЯ ! Болшевишка диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, НЕ С ТОЯГИ, а с ОРЪЖИЕ В РЪКА! Чистка му е майката, от селския кмет до министрите и президента - ЧИСТКА, всичко друго е ташак! Самият факт че пълните форумите с празни приказки показва, че 90 процента сте дебили, и не разбирате какво се случва. Жалко за вас.
Хъксли къв Стайнбек

2021.10.31 | 23:36

13
Свободата не е това или това. Свободата е свобода. г-н Кръстев избра да се върне в България, като живя 12 години в Австрия. Българинът не вярва на запада, на консенсуса на запада, този запад, през такива като г-н Кръстев създаде руините на днешна България. Той и Сорос са майките на нашето недоволство, да не кажа нещо по-тежко.
Ицо

2021.11.01 | 00:08

15
Руините на днешна България създаде Радев!

2021.11.01 | 00:06

14
Полиция, армия, жандармерия, лекари, учители, ученици, родители, всякакви държавни служители, ресторантьори, хотелиери ще паднат първи в трапа. Сега е момента, протестирайте кой както може, саботирайте, гласувайте, така че да забавим фашизма.
Abe Hora V Anngliq Sam Nai Zarazenata Nqma Takiva

2021.10.31 | 23:30

12
Daite minglas da govorq v efiravi

2021.10.31 | 20:47

3
Сега във Великобритания се чудят как да скрият хилядите ваксинирани заразени

2021.10.31 | 23:18

11
Да де ама от 55млн население 100 починали. България от 6млн 250 починали за ден! Факт!

2021.10.31 | 22:58

10
Кръстев е соросоиден вирус , по - лош е от Ковид 19 ! Чужд слуга , антибългарски агент срещу заплащане !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини