Радев: Съграденото от българските строители оформя средата ни за живот и създава условия за общото ни благополучие

  • 26 октомври 2021 10:54

  • 1384
  • 56
Радев: Съграденото от българските строители оформя средата ни за живот и създава условия за общото ни благополучие
© Булфото (архив)

Съграденото от българските строители оформя средата ни за живот и създава условия за общото ни благополучие. Това каза президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в поздравителен адрес към строителите по случай професионалния им празник, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

„Вашият градивен труд оставя своя отпечатък навсякъде около нас – във всеки дом, във всеки град, из цялата страна, сега и занапред“, посочва Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в своя адрес до Камарата на строителите в България.

Държавният глава изразява увереност, че и във време на трудности общите проблеми, които стоят пред бранша и страната ни, могат да бъдат решавани заедно.

Димитровден е!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1384 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар
АСЕН ИЛИЕВ

2021.10.27 | 06:49

56
НАЛИ НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ СЛУЧАЙНО ГИ ЗАСИЛИХ КЪМ ТУРЦИЯ, ДА НЕ ВИ ЯДАТ Ф Ъ Ш К И И Т Е :)
АСЕН ИЛИЕВ

2021.10.27 | 06:45

55
СЪГРАДЕНОТО ОТ ТРУДОВАЦИТЕ БЕ, К А Т И Л ! БУЛГАРАЦИТЕ ОСВЕН КАФЯВИ КУПЧИНКИ, НИЩО ДРУГО НЕ СТЕ СЪГРАДИЛИ! А ДАЖЕ РАЗРУШИХТЕ ДВОРЦИТЕ В ПЛИСКА И ПРЕСЛАВ :) СКОТОВЕ.
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2021.10.26 | 20:47

54
Свободата умира безвъзвратно по света, ЦИГАНИНА-КАНИБАЛ Боко-Българоубиеца унищожава българският народ и развъжда циганите, а доносническо-милиционерското генетично увредено БГ-племе, гледа само как да прецака съседа си, да пише доноси, да му обере апартамента, или да си присвои гаража му! Деведесет процента в Концлагер България-Циганистан са генетично и кармично увредени САНИРАНИ-УРОДИ-ДЕБИЛИ, подли и долни нисши твари-подчовеци, и санирани-домоуправители-мошеници, от които, Дай-Боже да ни отърве вещерската вакси-отвара от спринцовката на джелатите в бели престилки.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.
¸¸¸.Борислава Йовчева.¸¸¸

2021.10.26 | 20:47

53
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Ванина Колева

2021.10.26 | 20:44

52
.¸¸¸.††††††.¸¸¸. Боко-българоубиецо, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!
☠.¸¸¸.Натали Трифонова.¸¸¸.☠

2021.10.26 | 20:44

51
☠.¸¸¸.Гробове и КОВЧЕЗИ за българоубийците Бойко Борисов, Соломон Паси, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов, Мирослав Севлиевски, Георги Михайлов.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Дани Каназирева

2021.10.26 | 20:43

50
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, да мреш в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.
Виолета Сечкова

2021.10.26 | 20:42

49
Канибала Боко-Българоубиеца, Безродника Румен-Продайбългаров, Циганина-Костов и Доган-Сопола, помака-българомразец Сюлейман Паси-Юдейски и жида Сергей-Съселов-Херсонски, въведоха официално БИОБОЛШЕВИЗМА в кремълско-козяшката Губерния-Милиционеро-Концлагер-БГ!

2021.10.26 | 17:38

48
Руменчо още няма зелен сертификат. в момента го отпечатват с ЛОГО ЗЕЛЕН ЧОРАП в държавната печатвица.
Умник Гюро

2021.10.26 | 17:33

47
Долна кремълска проститутка. Глупак Самолетов в поредна подривна медийна акция.

Добави коментар

Водещи новини