Стефан Янев ще участва в конференция "Зеленият преход - решения и предизвикателства за България"

  • 14 октомври 2021 16:11

  • 338
  • 3
Стефан Янев ще участва в конференция "Зеленият преход - решения и предизвикателства за България"
© Булфото (архив)

Министър-председателят Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен ще участва в конференцията "Зеленият преход - решения и предизвикателства за България", която ще се състои утре, 15 октомври, от 9.00 ч. в "Интер Експо център", София. В рамките на събитието премиерът Янев ще проведе и среща със заместник-председателя на Европейската комисия Франс Тимерманс, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Предвид епидемичната обстановка, форумът ще се излъчва на живо в интернет на адрес https://greentransition.bg/.

Във фокуса на дискусиите на предстоящата конференция ще бъдат възможностите за България в контекста на климатичните промени, както и темите, свързани с интелигентната индустрия, енергетика и климат, кръговата икономика, иновациите в земеделието и биотехнологиите.

В конференцията ще участват също вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов, министърът на финансите Валери БелчевВалери БелчевВалери Иванов Белчев е възпитаник на „Харвард”, от където има Магистърска степен по публична, министърът на енергетиката Андрей ЖивковАндрей ЖивковАндрей Живков е роден през 1971 г. в град Ботевград. Завършва средното си образование в 1-во Единно, министърът на икономиката Даниела ВезиеваДаниела ВезиеваДаниела Тодорова Везиева е родена в гр. Русе. Завършва образователна степен магистър по финанси и и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни, информират от МС.

Франс Тимерманс пристига на посещение у нас

Последвайте канала на

Константин Тодоров
338 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Анонимен

2021.10.14 | 19:16

3
ГЕРБ МОЖЕ ДА НЕ ПРАВИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ!!! ДУМИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА РАДЕВ И ПАРТИИТЕ МУ, СА ДОСТАТЪЧНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЗА ГЕРБ!!!
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.10.14 | 17:47

2
Другарят янеф бе.ше, е и ще си остане един жалък болшевишки ФИГУРАНТ!

2021.10.14 | 16:50

1
ЧЕРВЕНИЯ ФАТМАК ЩЯЛ ДА ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ ЗЕЛЕНИЯ ПРЕХОД

Добави коментар

Водещи новини