Два дни до крайния срок за регистрация за изборите

  • 11 октомври 2021 07:12

  • 460
  • 2
Два дни до крайния срок за регистрация за изборите
© Булфото (архив)

Два дни остават до последния срок за регистрация за Народното събрание.

Водачите си обаче вече обявиха повечето участници в 46-ия парламент. Изненадата е Делян Пеевски, който се завръща в политиката. Той е водач на листа на ДПС.

ГЕРБ утвърди водачите на парламентарните листи, Борисов ще е водач в 25 МИР в София

Ясни са и водачите на листите на други две партии – ГЕРБ и БСП. И на тези избори лидерът на ГЕРБ – Бойко Борисов ще се изправи срещу Корнелия Нинова в 25-ти многомандатен избирателен район в София. 

И двамата ще оглавят и по още една листа – Борисов в Пловдив, Нинова – във Варна, предаде Нова. Бившият председател на Народното събрание – Ива Митева ще бъде водач на 24-ти МИР – София и Разград.

Очаква се и другите основни политически сили с място в следващия парламент да обявят разпределението си по избирателни райони.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
460 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.10.11 | 07:51

2
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана
Izbori@ do dupka.com

2021.10.11 | 07:49

1
I pak nisto ...

Добави коментар

Водещи новини