Кандидатпрезидентската двойка на ВМРО влиза в битката със заявка да са гаранция за държавния суверенитет

  • 07 октомври 2021 13:22

  • 584
  • 4
Кандидатпрезидентската двойка на ВМРО влиза в битката със заявка да са гаранция за държавния суверенитет
© Булфото (архив)

Кандидатпрезидентската двойка на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа доц. Милен Михов и Мария Цветкова се регистрира в ЦИК, съобщиха от партията.

Ние ще сме гаранция за държавния суверенитет и за правата на всички българи по света. С тези думи кандидатът за президент доц. Михов направи категоричната заявка за това, че заедно с Мария Цветкова ще отстояват само и единствено българския интерес, както във външната политика, така и в енергетиката, и в политиката по отношение на Република Северна Македония и Западните балкани.

ВМРО

Кандидатите бяха представени пред медиите от лидера на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Красимир Каракачанов:

Водещото при нашата кандидатпрезидентска двойка Михов-Цветкова е, че те ще обединяват, а няма да разединяват. Те не се крият зад инициативни комитети. Доц. Милен Михов и Мария Цветкова са патриоти с достойна биография, които ще поставят политиките на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, които отстояваме от години. Ще се опитаме да наложим темата за промяна на Конституцията, за промяна на президентските правомощия. Още от 91-а година говоря за това. Защото виждате, че имаме разделено общество и мразещи се политици. В основата на нацията е суверенитетът.

ВМРО издига доц. Милен Михов и Мария Цветкова в битката за "Дондуков" 2

На журналистически въпрос за позицията на Великотърновския университет относно доц. Михов Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността отговори:

Видяхте ли подпис под вчерашната позиция? Нямаше. Как се нарича нещо без подпис? Анонимен донос. По Закона за висшето образование има три форми на управление - Общо събрание, Академичен съвет и Ректор. Но писмото не е подписано от нито един от тези субекти.

Самият доц. Михов обясни, че е бил уволнен в първия работен на тази учебна година по аргумент на КТ за уронване на престижа. Единият довод на ректора е, че като депутат съм пуснал сигнал до главния прокурор за неправомерно обучение на италианските студенти. Прокуратурата е свършила работата си и доколкото знам сигналът е приет и ще отиде в съда. Моето действие като депутат няма общо с уронването на престижа, обясни Милен Михов.

Припомняме, че доц. Милен Михов е номиниран за кандидат за президент от Националния младежки комитет на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и на българи в Македония. Кандидатурата бе приета единодушно на заседание на Изпълнителния комитет на Организацията.

Доц. Милен Михов с позиция след публикацията на ВТУ

Доц. Михов и Цветкова влизат в битката с ясна концепция за промяна на правилата в политиката, като за тях водещи са няколко основни приоритета:

-          Гаранция за националния суверенитет и възможността да се отстоява националния интерес;

-          Силна армия и отбрана - продължаваме възраждането на Българската армия. Тя е гарант на суверенитета на страната и за възможността България да отстоява националните си интереси и границите си като лидер на Балканите;

-          ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа иска смяна на правилата – нова Конституция и разширяване на президентските правомощия. Народът иска промяна, а получи подмяна!

-          Нито крачка назад от правата на българите в Македония, Западните Балкани и навсякъде по света;

-          Защита на традиционното семейство, на националните и християнски ценности. Нужна е Стратегия за преодоляване на демографската катастрофа;

-          Енергийната сигурност е част от националната. Трябва спешно преразглеждане на „Зелената сделка“, изграждане на АЕЦ „Белене“ и гарантиране на големите енергийни проекти, които носят полза за България.

ВМРО

Последвайте канала на

Радина Лазарова
584 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.10.07 | 13:46

4
Абе що като вида политик, и винаге се сещам за гоцев докато другите се избиваха, той винаги потриваше доволно ръчички
Дирбекир

2021.10.07 | 13:45

3
Swinski tandem

2021.10.07 | 13:40

2
Тва тоя, дето са го уволнили от печатница за дипломи за гепене ли беше?
тоя

2021.10.07 | 13:35

1
тоя с бокича се осраха със северната македония. сега за суверенитед ще ми говорят. я кажете къде са самолетите ваштамама

Добави коментар

Водещи новини