Стефан Янев ще участва утре в Националното тракийско поклонение в Маджарово

  • 01 октомври 2021 17:24

  • 511
  • 3
Стефан Янев ще участва утре в Националното тракийско поклонение в Маджарово
© Булфото (архив)

Министър-председателят Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен ще участва в 11 часа утре, 2 октомври, в Националното тракийско поклонение, посветено на 108-ата годишнина от разорението на тракийските българи, съобщиха от правителствената пресслужба.

Събитието ще се проведе пред Пантеона на загиналите тракийци в Мемориалния комплекс в град Маджарово, където ще се извърши тържествено възпоменателно поклонение със заупокойна молитва.

По-късно премиерът Янев ще поднесе цветя пред паметниците на войводите Руси Славов, Димитър Маджаров и капитан Петко Войвода в гр. Маджарово.

Илияна Йотова ще посети Маджарово и Попово

Последвайте канала на

Константин Тодоров
511 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.10.01 | 19:15

3
Още, един, мафиот, синът, и дъщерята на,Янев,на, държавни,престижни,работи,МОРАЛИСТАЯнев,
ХХХ

2021.10.01 | 19:00

2
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

2021.10.01 | 18:58

1
Интелект срещу простотията, професор срещу фатмак, ерудиция срещу военно тесногръдие, култура срещу посредственост, езици срещу сричане на английски като Борат, обединител срещу метежник, международно признание и известност срещу международна изолация. Ами то място за мислене няма - ИЗБИРАМЕ ПРОФЕСОР ГЕ-РД-ЖИ-КО-В.ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ.

Добави коментар

Водещи новини