Алгафари: Ще се търси политически кандидат, който да заздрави твърдите ядра и да разшири периферията

  • 30 септември 2021 09:24

  • 747
  • 1
Алгафари: Ще се търси политически кандидат, който да заздрави твърдите ядра и да разшири периферията
© Novini.bg

Ние нямаме идеален кандидат, който да бъде обединител на абсолютно всички българи. Ще се търси политически кандидат, който да заздрави твърдите ядра и да разшири периферията. Това смята писателят и PR експерт Нидал Алгафари.

По думите му кандидатът трябва да е успял българин, с харизма и добро семейство. 

"Димитър БербатовДимитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 г. в Благоевград. Има по-малък брат на име е много добър вариант. Христо Стоичков, Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален, Ивет Лалова и Григор Димитров също. Всички те са изключителни хора, но все още не са в сферата на политиката", коментира Алгафари пред Bulgaria on air. 

Безличието на партиите: Защо толкова се бавят с кандидат-президентите си?

Преподавателят по политически комуникации в НБУ проф. Росен Стоянов е на мнение, че лидерът трябва да е естествен – вече да е на терен, да го познаваме и да сме тръгнали след него в една или друга посока.

"Това трябва да е персона, която е позитивна, самостоятелна, вече реализирала се. Човек, който е събрал надеждите, младостта, сексапила и доверието на огромна част от българските избиратели", посочи той.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
747 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
tozi

2021.09.30 | 10:05

1
този гербераст ли стана???

Добави коментар

Водещи новини