Слави Трифонов за казуса с Петър Илиев: С теб, приятелю, може да се случи същото

  • 28 септември 2021 15:20

  • 7515
  • 28
Слави Трифонов за казуса с Петър Илиев: С теб, приятелю, може да се случи същото
© Кадър: Youtube

Петър Илиев беше едно от предложенията на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" за министри, ако въобще се беше стигнало до възможността "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" да реализира правителство. Това беше отдавна. Оттогава се случиха много неща. Правителство на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" не беше съставено, а сега идват нови избори. Това написа председателят на ПП "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в профила си във Фейсбук.

,,Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт,'' написа още Трифонов.

Изловеният в плагиатство Петър Илиев обвини "Да, България"

Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е: Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев. Затова се налага да бъдеш перфектен, завършва публикацията на лидера на ИТН.

Последвайте канала на

Владимир Василев
7515 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.09.28 | 18:54

28
Това може да се случи със всеки, който краде интелектуална собственост, като твоят ''софиянец'' Илиев :)
ДО КОМУНИСТА..

2021.09.28 | 18:46

27
СЛАВИ.....-...МИ ЩО НЕ ВЗЕМЕШ КАТО КОМУНИСТИТЕ ЕДНО ВРЕМЕ...И ДА ЗАСТРЕЛЯТЕ ВСИЧКИ....УЧЕНИ ХОРА.., КОИТО ВИ ПРЕЧАТ.....А....?.....ГОВЕДОУУ....ТАКОВА...
Котарак

2021.09.28 | 18:44

26
Учиндолската върлина заплашваше този, който натопил Илиев. Ами давай бе! Нали си много сербез. Язък, че подлъгахте сума народ да гласува за вас. Беше ви обаче за последно. Аут сте!
Пламен

2021.09.28 | 18:35

25
Как се излага.... и с мен, можело да се случи същото... Не, няма как да се случи! Не съм толкова нагъл лъжец като този Петър. А ти, гологлава маймуно, го предложи за министър—председател! Къде ти е почтеността? Гологлава, маймуна, чалгаджия.
alexievi

2021.09.28 | 18:32

24
Г-н Трифонов, лично аз, Петър Илиев го разбирам, разбирам и Вас като казвате, че не сте специалист, но никога няма да разбера г-н Тошко Йорданов, който плашеше по медиите всеки упрекнал ПИ, без да има представа от истината.
ПУ ТИН

2021.09.28 | 18:26

23
ТРИФОНОВ СИ ИЗПЯ ПЕСЕНТА. А СЕГА МУ ПЛЯСКАЙТЕ!

2021.09.28 | 18:18

22
Ами ти бе бай чалгар - защо не си плащаш данъците в Бъ-лг-ар-ия ами парите ти отиват по офшорни сметки? Нали ужким си гоУем патриот бе. Нали припяваш някакви патриотични песньовки да подлъгваш тъпаците да гласуват за теб. Ми то всичките ти предложения са такива - хвани единия та го блъсни в другия. Профука нарочно шанса да управляваш - сега не реви с крокодилски сълзи, че видите ли другите са били виновни.
ПУ ТИН

2021.09.28 | 18:13

21
ПРЕПИСВАЛ, МНОГО ВАЖНО. ШНОРХЕЛА БЕШЕ ПО ЧИТАВ.
.

2021.09.28 | 18:12

20
Тая снимка от преди 5 или 10 години е?

2021.09.28 | 18:05

19
Швестерката Славуца Учиндолска се вживява в ролята партиен лидер. Безличен педал.

Добави коментар

Водещи новини