Кирил Петков влиза като милионер в политиката, иска пълно мнозинство

  • 21 септември 2021 08:05

  • 13970
  • 57
© Булфото

Декларирал съм всичките си пари. Това са над 1 млн. лева като спестявания. Всеки лев, който е спестен, е от мой бизнес. На никого няма да прехвърлям нищо. Това са мои успехи и мой труд. Живея в малък апартамент в центъра. Обичам да ходя пеша. Бизнесът ми е изцяло на чуждите пазари, не завися от никакви поръчки. Това заяви Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в ефира на Нова телевизия.

На въпрос, че социологическите агенции дават 9% на изборите за тяхната формация "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" с Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, той заяви, че за него това е огромен процент.

"Ако се направи хубава кампания, то (резултатът, бел.ред.) ще е по 3. ", каза той.

"Нашият фокус не е тясно партиен. В следващия парламент искаме да има 121 депутати от коалицията на почтеността", заяви той.

По думите му много се е зарадвал като е чул Мая Манолова и Христо Иванов.

"И двете формации искаха разговор. Това е една от целите ни. Тези хора припознават много от общините ни цели. Трябва да изясним принципите на бъдещата коалиция за управление. Не трябва преди изборите да се явяваме с обща листа. Ние ставаме новият център. Трябва да дадем избор на хората да гласуват и от крайно дясно до крайно ляво. Всички избиратели си имат техните преференции. По-важно от политическите краски е да спрем корупцията и да имаме 121 депутати пълно мнозинство. Искаме да дадем пълна демокрация на избирателя. Искам да седнем и да говорим с всички, които искат. Коалицията на Слави Трифонов трябва да преглътнат егото си. Работил съм с Мика Зайкова и с Ива Митева. Бих ѝ се обадил на Мика Зайкова и бих и казал: Това искам да правим, заповядай!", коментира още Петков.

„Продължаваме промяната“ подписа споразумение за общо явяване на изборите с две партии

Попитан дали има проблем, че от ИНТ са повдигнали темата за канадското му гражданство, той заяви: "Не ме интересува какво са казали за мен. Искам да има един работещ парламент".

"Трябва да имаш 121 души без значение дали е от ляво или от дясно, които искат да работят. Да спрем корупцията, но не само да го казваме, а наистина да го направим", отсече Петков.

Той заяви, че познава американския посланик, както и френския и немския.

"Нулевата корупция, към която се стремим, работи не само за нас, но и за България като пълноправен член на ЕС", категоричен е Петков.

И подчерта:

"Нашият интерес е да има диверсификация на енергетиката без значение кой ни я дава".

Попитан дали Мая Манолова е почтен политик, той заяви, че това, което е видял, му харесва като политики.

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически отсече, че не иска да влиза в клюки.

"В последния парламент всеки говореше кой какво е казал", коментира Петков.

"На 21 април направих всичко, което се искаше от мен по канадския закон, за да не съм канадски гражданин. Човек не може да бъде натрапен гражданин", каза още той.

Що се отнася до Румен Спецов, той заяви:

"Това да се прави данъчна проверка на хора, който никога преди не са проверявани и да се пита откъде са тези скъпи коли, които карат - то това си има цена".

Относно заплахите към шефа на НАП Петков загатна, че става дума за хора, получавали големи обществени поръчки.

По думите на бившия министър на икономиката много трябва да се внимава с компенсациите, защото тези пари идват от някъде.

"Трябва да се сменят шефовете на енергийните холдинги у нас", смята още Петков.

Що се отнася до гей браковете, той заяви, че е традиционалист, но не е хомофоб и това са лични отношения, но не би ги институционализирал.

Към Петков беше отправен въпрос дали болниците трябва да са търговски дружества. В тази връзка той заяви, че трябва да се направи изцяло нова система, защото чрез здравните заведения изтичат в момента много пари.

Още по темата за новата формация "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" - чуйте във видеото:

Последвайте канала на

Калина Христова
13970 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар

2021.09.21 | 15:36

57
Двата Харвардски плъха Канадеца и любовницата на Култориста Асенка , от служебното Каунско правителство, както и Мая Костинбродска, заедно с Краднелия Сланинова, казаха, че Герб краде по 12 милиарда на година. ТОВА ПРАВИ ПО ЕДИН МИЛИАРД НА МЕСЕЦ, КАУНА РАДЕФ Е НА ВЛАСТ 5 МЕСЕЦА, И СЕ ОЧАКВА ДА Е НА ВЛАСТ ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА, КЪДЕ СА ТОГАВА 7 МИЛИАРДА, КОИТО НЕ СА ОТКРАДНАТИ ВЕЧЕ, И ЗАЩО ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ И ЛЪЖЦИ, ГОВОРЯТ, ЧЕ ПАРИ НЯМА.

2021.09.21 | 15:36

56
-Кандидатите Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните новообразования.

2021.09.21 | 15:36

55
-Нова бактериална инфекция се появи сред протестърските партии - Ачо Крадеца и Киро Бактерията "Продължаваме поДмяната" първата жертва на бактериалната инфекция е отровните мутри на Мая, които са аут от НС. Да видим бактериалната инфекция, водеща до млечно-кисели ферментации, колко ще убие от останалия тату чалга ДеБълен протестърски вот и от партизаните на Нинова.Между другото очакваме фалшивата декларация за канадското гражданство на Киро КанадецО, която го праща до 3 години в затвор! Но мисирките не питат Киро за тази нагла измама! 5

2021.09.21 | 15:35

54
+Ама те са хора точно на олигарсите. Прокопиев им плаща кампанията. Прокопиев сложи ръка на банката за развитие и точат милиарди от фонда на фондовете...толкоз..Кой още не е разбрал.

2021.09.21 | 15:35

53
Щял да вземе 3 пъти по 7%, хахаха. Спасението ви е да влезете в парламента, но народа вече не се подлъгва. Няма да се спъне трети път в един и същ камък. ГЕРБ ще ви отнесе, като стой та гледай...Щял да говори с Мяя Костинбродска, Иванов маджо, а бе ей, не ни прави на глупаци бре, това почтени ли са...

2021.09.21 | 15:35

52
Не харесвал Пеевски, а харесва Прокопиев, хахахах..Не рак ами щука...не следял едно време политиката, за да знае каква е Манолова, но това, което вижда от нея му харесва, ами нали тя гласува за Пеевски бре, мунчо

2021.09.21 | 15:34

51
Пак лъже, ксзва, волеизявлението е важно, че е направил на 21 Април, няма такова нещо. Подал си го Август и точка, а Април е стояло не подадено при нотариус. И до ден днешен имаш двойно гражданство, ама тъпата мисирка, не се усеща да го пита..Ех къде е Коритаров Бог да го прости..Докато не получеше отговор не спираше

2021.09.21 | 15:34

50
Юмрук 1 не успя и стана...ИЗВИНИ СЕ БГ НИЕ СИ ОТИВАМЕ... И сега идва ЮМРУК 2, КОЙТО СЪЩО, ЩЕ СИ ОТИДЕ БЕЗСЛАВНО..Новата мантра е,че се създавало вакум на политическата сцена......Е няма вакум за служебни министри назначени с нарушение на конституцията. Единия крадец на ДДс, другия дължи 1 милион на Великобритания и Петков с фалирали фирми и двойно гражданство И лъжец, защото казвам че Август е получил, че вече не е гражданин на Канада, а то не е така. Истината. Април входира при нотариус за отказ, но то стои там и не е пратено. И то в офис на Дай Б. Като видя, че става напечено, На 19 Август подава, но му отговарят, че след 3 месеца ще получи отговор, което значи през ноември....Така, че народа такъв лъжлив проект, няма да подкрепи и той ще последва участта на Бареков. Цветан Василев вече призна, че най -голяната му грешка е бил проекта Бареков, така, ще кажат след време Божков и Прокопиев за Петков...
Чук

2021.09.21 | 11:07

43
СПРЕТЕ КЕМТРЕЙЛС!

2021.09.21 | 13:19

49
xDDDDDDDDDDD

2021.09.21 | 10:18

29
Въобще не ме интересува Кирил Петров цените са 25% нагоре на всичко, а те си играят на партии (докато Кирил беше министър цените скочиха между другото) ОБИРАТ НИ!

2021.09.21 | 12:11

48
Дам

2021.09.21 | 10:27

37
Ще ги метем скоро там Рашков да повърне имотите че много се е налапал нема за народа.

2021.09.21 | 10:21

31
Яд ме е че гласувах за ДБ следващия път напук за Бойко. Той поне си поемаше отговорност а Тея се оправдават само с международното положение и бойко.

Добави коментар

Водещи новини