Янев пред строителите: Преди началото на зимата трябва да сме наясно как ще се извърши пътната поддръжка

  • 17 септември 2021 11:03

  • 857
  • 2
© Булфото

Започна срещата в Министерски съвет между премиера Стефан Янев и ръководството на Българска браншова камара „Пътища“

В разговора участват също министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова, заместник-министърът на правосъдието Иван Демерджиев, изпълнителният директор на Агенцията по обществени поръчки Миглена Павлова и директорът на АДФИ Стефан Белчев.

Радев към пътни строители: Практиката на предишното управление да се заобикаля законът трябва да бъде прекратена

"Решихме да организираме тази среща днес, за да се запознаем с неотложни и важни проблеми на строителния бранш, който се занимава с инфраструктурата и има отговорности както по изграждането, така и по нейното поддържане", заяви премиерът в началото на срещата. 

"Многократно е ставало въпрос за наличието на системни проблеми. Опитваме се, търсим решение. Организирахме тази среща именно в стремежа да търсим решения. Надявам се на някакъв прогрес. Малко - много, когато и както успеем, въпросът е, че наистина трябва да търсим решения, защото проблемите са много. Преди началото на зимния сезон трябва да сме наясно и да имаме представа и решение как точно ще се извърши поддръжката на пътищата и необходимата организация за целта. В тази връзка сме поканили достатъчно експерти, достатъчно представители на бранша“, допълни Янев. 

Булфото 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
857 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ГДБОП

2021.09.17 | 12:24

2
ПАК ХВАНАХА ТЕЛК ИЗМАМНИЦИ..., А РАШКОВ , ЯНЕВ , РАДЮ... СПЯТ ВЕКЕ ЗИМЕН СЪН..

2021.09.17 | 11:22

1
на гербавите саботьори - нито лев

Добави коментар

Водещи новини