ВМРО: Благодарение на Джамбазки ЕП не прие резолюция, която обричаше на смърт скотовъдство ни

  • 16 септември 2021 14:20

  • 3525
  • 3
ВМРО: Благодарение на Джамбазки ЕП не прие резолюция, която обричаше на смърт скотовъдство ни
© ВМРО

Благодарение на Джамбазки ЕП не прие резолюция, която обричаше на смърт българското скотовъдство. Единствен „за“ от българските евродепутати гласува Радан Кънев от ДБ, съобщиха от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Европейският парламент отхвърли предложената резолюция на групата на Зелените, която имаше за цел ограничаване на използването на антибиотици в животновъдството. Документът бе отхвърлен с 450 „против“, 204 „за“ и 32 „въздържал се“ гласа. Българските представители от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – и Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и потвърдиха категоричната си позиция и отхвърлиха предложената резолюция. „Против“ гласуваха и останалите български представители в ЕП, с едно изключение. Единственият, който подкрепи скандалната резолюция и застана против българския интерес, беше евродепутатът Радан Кънев.

Витанов и Джамбазки: Цената на месото ще скочи драстично, ако се приемат ограниченията за фуражите

Още преди дни българският представител в ЕП и заместник-председател на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – алармира за огромните негативни последствия от приемането на подобна резолюция, насочена срещу родните селски производители.

По тази причина той призова и българските си колеги да гласуват срещу приемането на документа и да защитят националния интерес. Припомняме, че почти 7000 ветеринарни лекари, експерти в областта на здравето на животните, предупредиха, че предложението за надхвърляне на научно обоснованите ограничения за употребата на антибиотици за животни би застрашило здравето и благосъстоянието на добитъка и домашните любимци.

Похвално е, че тази скандална резолюция не беше приета от Европейския парламент. Защото тя определено беше в защита лобистки интереси и щеше да застраши българските производители. „Зелените“ продължават да твърдят, че антибиотиците, които се дават на животните, преминават в човешкия организъм. А тази теза сама по себе си e безумна. Радвам се, че с колегите успяхме де се обединим и да защитим българския интерес чрез гласуване срещу приемането на резолюцията, коментира евродепутатът от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3525 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Агент Иван

2021.09.23 | 20:35

3
Браво джендър
МВРО и Жамбаски

2021.09.16 | 17:52

2
да ги хранят само с антибиотици.

2021.09.16 | 14:34

1
Не антибиотиците, а хормоните трябва да се забранят при животните. Но това пък въобще няма как да стане. Антибиотиците са само прах в очите на хората, че нещо се прави.

Добави коментар

Водещи новини