Харалан Александров: В този парламент сме свидетели на групов секс, нормално е да има сватба

  • 08 септември 2021 09:23

  • 3076
  • 4
© Кадър: БТВ

В това 46-о Народно събрание сме свидетели на групов секс, с извинение, така че е нормално накрая да има сватба. Това заяви в сутрешния блок на bTV социалният антрополог Харалан Александров по повод репликата на депутата от ИТН Филип Станев, че са станали свидетели на годеж между БСП, ГЕРБ и ДПС.

,,Все повече статуквото започва да се превръща в синоним на нормалност, а промяната в синоним на несигурност. За да има смисъл да се съберат тези партии на статуквото, би трябвало наистина да има силно обществено очакване, трябва да има предусещане за наближаваща катастрофа'', допълни още Александров и подчерта, че драмата при т.нар. партии на протеста не е само политическа, но и морална.

Филип Станев взриви НС с изказване, Ива Митева прекрати извънредното заседание на парламента

По отношение на бъдещия проект на Асен Василев и Кирил Петков социалният антрополог изказа мнение, че той би бил един успешен инженерен проект.

В него има инфраструктура, има медийна подкрепа, има сериозна подкрепа отвън, по-точно от американското посолство, и има пари, уточни той.

По думите му омразата, нападението и ритниците вече са неизменна част от българската политическа действителност, а коалицията е започнала да се превръща в част от загубената нормалност.

По адрес на партията на Слави Трифонов Александров я сравни с хиени, тъй като нападат всички и впоследствие разчистват мършата.

От ИТН влизат по един перверзен начин в ролята на чистачи, посочи той.

Според политолога Любомир Стефанов в сегашната политическа ситуация всеки наддава и надцаква другите, а в предложението всички пенсионери да получат добавка от 120 лева към пенсиите си за следващите три месеца видя заложена бомба.

,,Съзират ниша и в условията на предизборна кампания използват инструмента на държавния бюджет'', смята Стефанов.

Тошко Йорданов: На това НС не му пука за хората, затова отиването на нови избори е прекрасно

По отношенние на бъдещия проект на Кирил Петков и Асен Василев политологът напомни, че партия се прави с хора, а дотук фигурират само тези две имена.

Добрите намерения не са достатъчни. За тази работа трябва време, да се структурира партията, да се измисли име, заяви той.

На въпрос около скандала за подкуп между Татяна Дончева и Радостин Василев от ИТН Стефанов отбеляза, че ако има доказателства, "може да произтече нещо, но такива неща трудно се доказват".

Последвайте канала на

Владимир Василев
3076 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.09.08 | 11:41

4
Низък мозАк, никакъв интелект, плещи само глупости.
ДРУГАРЯ ШИРМАНОВ

2021.09.08 | 10:52

3
ТРИТЕ ПРАСЕНЦА СЕ СГОДИЛИ С ВЪЛКА :) you tube. com / watch?v=ABNHemTSIlo
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.08 | 10:07

2
списван от полуграмотен шизофреник, който мре от яд, че мафията няма да е на власт никога повече.
Аман

2021.09.08 | 09:55

1
педераса си е педерас. в акъла му само секс. академик Александров - това е твоето проклятие. не се крий в института за гората и не кадрувай там. ти оттам със самолет не трябва да минаваш.

Добави коментар

Водещи новини