Мария Капон поправи Трифонов: В политиката няма любов, а задачи за вършене

  • 29 август 2021 10:25

  • 3526
  • 29
Мария Капон поправи Трифонов: В политиката няма любов, а задачи за вършене
© Нова телевизия

В петък вечерта по държавната телевизия беше даден официален финал за какъвто и да е вариант за преговори по третия мандат. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в изгори този трети мандат. Ние не го наричаме мандат на БСП, а технически мандат. За нас той беше възможността евентуално да има ясни задачи, по които за определен период едно техническо правителство да мине по тях. Какво се случва в момента? В момента имаме овладяване на протеста, освобождаване на време за Бойко Борисов и даване на още повече време за Гешев. Това заяви Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" в ефира на Нова тв.

,,На днешната среща от 14 часа с БСП от най-малката парламентарна група ще отиде председателката Мая Манолова и заместникът ѝ Николай Хаджигенов. Двамата обаче няма да преговарят за правителство, а ще разговарят с левицата по общи виждания за актуализацията на бюджета, повишаването на пенсиите и премахването на специализираното правосъдие'', обясни Капон.

Христо Иванов: Видях се с Трифонов, за да го убедя да поправим издънката от първия мандат, онова за ДПС не е вярно

Ние сме една малка парламентарна група. Пример, че хора не се събират по любов, а за да свършим една работа и ние много ясно досега вървим по тези стъпки. Виждате разговорите по пенсиите, това, което сме приготвили за пенсиите в актуализацията. Може да видите обещанията на Хаджигенов и Бабикян, че ще стигнат до край с това, което се случи зад колоните и видеата бяха представени пред обществото, каза още Капон.

Според нея отиваме към избори, но това не пречи на БСП да направи друга коалиция, която да нарече кабинет.

,,Суверенът беше на площада срещу диктатора. А сега новите игриви представители, които сме ние, не можем да направим нормалните консенсуси. Не мисля, че някой от нас би се смирил пред това да има диктат, какъвто и да е той и да се постигат резултатите, които иска. Понякога в бизнеса, когато управляваш сам, е така - вземаш сам решенията на пазара, но в политиката трябва да знаеш кое е държавническото мислене и какво искаш да постигнеш'', допълни Капон.

Днес от БСП започват първи разговори за съставяне на правителство с третия мандат

Видяхте как беше изгорен първият мандат на Николай Василев. После нямаше разговор за нищо. Няма как да няма обсъждане кои са хората, които могат да свършат дадена политика. Това е втората част на разговора и в световен мащаб така се случват разговорите. Това не е любов, харесваш ме, обичаш ме и ме подкрепяш. Това е политика, в която трябва да свършим важните задачи на държавата, каза още Капон, като коментира думите на Трифонов, че "политиката било като любовта".

Според нея най-добрият вариант за състав на кабинет е служебният, който да стане и редовен. Тя изтъкна и тезата си, че "някой искаше да овладее летните протести. Някой искаше да даде пространство на Бойко Борисов. Някой искаше да даде време на Гешев".

Последвайте канала на

Владимир Василев
3526 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар

2021.09.07 | 12:35

29
Ауууууууу тази лелка се взе на сериозно я да каже тя какво е свършила освен че си вдигна заплатата?
катана катана

2021.08.29 | 19:58

28
предлагам да създават комисия в парламента да я нарекът ЧИСТО МИНАЛО за раследване на проституцията и разврата между депутатите од началото на демокрацията, да питат Мая, Корнелия, Капонката кои им е бил пездевнк,пп онова време, Черепа, Пепи Арабина или ...

2021.08.29 | 15:21

27
К.рветката постоянно търси говорим, и хоп м парламента. Докога едни и същи к.рви п.дераси да дават акъл как да го лапат. Трябва да спрем да гласуваме , като има такива лица в партиите .
катана катана

2021.08.29 | 15:18

26
задачата на тая дунда е да оправи потъналия бизнис на мъжа си,.
ХХХ

2021.08.29 | 14:55

25
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.08.29 | 14:43

24
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
Баати

2021.08.29 | 14:27

23
Свинкята :)
останаха ли шарани

2021.08.29 | 14:16

22
къв слу.же.бен ка.бинет да ста.не ре.довен, те ми.нистрите от ка.бинета вече казаха, че не искат и ра.дев каза че няма как да ста.не... тая си дрън.ка попу.лист.ките глу.пости
баба гицка

2021.08.29 | 13:50

21
много ку рви в тази партия - от контингента на мутрите и за тях работят
ясновидец

2021.08.29 | 13:44

20
има любов ,любов към народа, ама бг политиците не обичат своя народ

Добави коментар

Водещи новини