Румен Радев: Непреклонният български дух стои по-високо от всякакви партии и политици

  • 29 август 2021 06:32

  • 5869
  • 57
Румен Радев: Непреклонният български дух стои по-високо от всякакви партии и политици
© Президентство

Независимо, че са на кръстопът на различни култури, религии и цивилизации, хората в легендарната Родопа планина и днес продължават да съжителстват в дух на взаимно уважение и разбирателство и това е най-ценното. Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в приветствие към жителите и гостите на село Чепинци, където откри празника под надслов: „Минало, настояще и бъдеще“. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Тук от векове кипи живот, възникват култури, утвърждават се традиции, пишат се страници от историята на света, посочи президентът и допълни, че не е случаен и един от символите на селото - чешмата-паметник „Гълъб“, която напомня за мъдростта на предците ни, за тяхната толерантност и за завета им, че най-голямата ценност са мирът и разбирателството.

Румен Радев: Народът е съдникът в политиката и трябва да покаже в каква посока ще се развие страната ни

Има нещо, което стои много по-високо от всякакви партии и политици и това е здравият български корен, силният непреклонен български дух, който именно тук, в своята крепост, е просъществувал през вековете, заяви още президентът в словото си и посочи, че този дух и днес ни дава сила и ни сплотява като народ.

Президентът поздрави жителите и местното ръководство за образователните постижения на Чепинци, за които през последните години цяла България е научила. Ние трябва да работим заедно, така че нашите деца да развиват своя талант тук и да остават в България, за да просперира нашата прекрасна родина, заяви още президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Последвайте канала на

Владимир Василев
5869 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар

2021.08.29 | 22:41

57
НA НEКAДЪРНOТO ФAТМAШКO ПРAВИТEЛCТВO !!!! OCТAВКA НA AЙЛЯКЧИЯТA - ФИГУРAНТ !!OCТAВКA НA ПOДCТРEКAТEЛЯ - МEТEЖНИК !!! OCТAВКA НA ЛЪЖEЦA ...CЪД И ЗAТВOР !

2021.08.29 | 22:41

56
Светски К0он Дон Мунчо не престана да доказва, че под фуражката, расте само мухъл.Този селски, е самото въплащение на всичко гнусно сред племето ни. Точно затова от Москва го направиха резидент. В негово лице съветските пор0ве виждат своя идол идеал на задунайски поданик- безличен страхливец, за това само за страх говори.

2021.08.29 | 22:40

55
anna bird преди 1 ден ++Вече на хората е ясно..Започна отчегъртван-то на свободомиислещи и хора с лично и национално достойнство. Чегърталник-т е прост чалгар-наркоман, с психически проблеми и известен авер на "лидери" от организираната престъпност. Единствени в белия свят имаме президент, уличен в шпионски и криминални далавери, и вътрешен министър - имотен крал на клозети, който нарича бивши хора, ония които го превъзхождат интелектуално, нравствено и умствено. /Русия не я броя в никакви класации, тя е извън разума и човечността./

2021.08.29 | 22:40

54
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата...
Konstantin Savov

2021.08.29 | 22:10

53
Само анонимни тролове сте се събрали. Поне добре ли ви плащат.
Хи хи

2021.08.29 | 14:34

52
Да беше без охрана, как щяха да му се израдват ...
ХХХ

2021.08.29 | 13:38

50
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

2021.08.29 | 14:29

51
ДРЪН-ДРЪН ТА РАДЕВ ПЛЯС, ТОЯ НА МНОООГО ПАРТИЙНИ СЪБРАНИЯ СЕ Е УЧИЛ МНОГО ДА ГОВОРИ, НИЩО ДА НЕ КАЗВА И НА ВАЖЕН ДА СЕ ПРАВИ
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.08.29 | 13:32

49
ВЪВ youtube-Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
Кдкд

2021.08.29 | 13:27

48
Тоя по тарикат от Борисов. Оня обикаля да открива и инспектира. Тоя само по откриване на празници оди...
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.08.29 | 13:17

47
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

Добави коментар

Водещи новини