Корнелия Нинова след КСНС: Ще внесем своите корекции на актуализацията на бюджета, имаме забележки

  • 16 август 2021 18:12

  • 1290
  • 4
Корнелия Нинова след КСНС: Ще внесем своите корекции на актуализацията на бюджета, имаме забележки
© Булфото архив

Ще внесем своите корекции на актуализацията на бюджета, имаме забележки. Сериозно обсъдихме, че в приходната част се очакват 454 милиона и тези приходи са под въпрос дали ще дойдат, тъй като те са от плана за възстановяване. Настояхме да се извади тази сума, защото не е сигурно, че ще пристигнат тези пари. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след КСНС при президента.

"За актуализацията на бюджета сме, но това се случва в парламента. Партиите сме свободни да правим предложения, не стигнахме до общо решение, че актуализацията е необходима, но се случва в пленарна зала. Второ, няма уж да да се дават 16 милиона лева за ваксини, при условие, че даряваме своите ваксини на трети страни", допълни тя.

Започна заседанието на КСНС при президента

"При наличие на 2,5 млн. ваксини на „Пфайзер“ няма нужда да се дават нови 16 млн. лв. за още 1,5 млн. дози", категорична е тя. 

"Поставих също въпроса за парите на хората, които строят пътищата", разясни Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

"Получихме информация за миграцията, тя е класифицирана, но наистина ситуацията е тревожна", посочи Нинова.

"Заседанието не започна добре, някои колеги искаха Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически да не остане на КСНС. Което ми е позволено по закон и морал ви представих, не мога повече информация да дам", заяви Нинова и подчерта, че становището на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, изразено на съвета, е третият мандат да не се обвързва с бюджета.

"Очакваме конкретни предложения на МВР и МО от какви средства имат нужда, за да се посрещне мигрантската вълна. Бяхме единодушни по тази тема", коментира още лидерът на левицата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1290 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Смех

2021.08.16 | 20:39

4
Дори биволицата не посмя да подкрепи бандитския бюджет :)

2021.08.16 | 20:29

3
Нинова коригирай си главата циментова.

2021.08.16 | 20:22

2
от Енерго-Про Енергийни Услуги принудят хората да си платят сметките в чейнж-бюра на известните такива вериги , защото нито в Пощао , нито по банкомат , нито по интернет с банковата им карта могат . Ето , къде живеем ? Кабул ?

2021.08.16 | 19:35

1
Дреме ми

Добави коментар

Водещи новини