Капон: Предателство ли нарича Трифонов нашето неодобрение на хора като Петър Илиев?

  • 09 август 2021 11:54

  • 2876
  • 5
Капон: Предателство ли нарича Трифонов нашето неодобрение на хора като Петър Илиев?
© Булфото (архив)

Предателство ли нарича Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в нашето неодобрение на хора като Петър Илиев? Това попита във фейсбук пост депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Всеки депутат знае претенциите на избирателите си и те са точно толкова важни, колкото тези на ИТН! Какво мисля? Ние от “Изправи се! Ние идваме!” не можем да ги предадем в полза на някой с повече гласове. Това е болшевизъм. Затова се водят цивилизовани преговори с ясни параметри!

Трифонов: Ако партиите на протеста не гласуват правителството, причината няма да е несъгласие по казуси, а някаква друга

И не, не се страхуваме от нападките на ИТН, не можете да ни прехвърлите отговорността Ви за липсата на цивилизован разговор!

По-добре скъпи избори, отколкото лошо, скъпо правителство!

Петър Илиев: Голям страх тресе кочината

Времето тече!, пише още Капон. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2876 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ма*на,д*бела

2021.08.09 | 13:15

5
и от*ратителна св*ня,с очила.

2021.08.09 | 12:59

4
Държавата я съсипаха други!Радев полага всички усилия,които му позволяват правомощията за да я вдигне на крака.Герб положиха максимални усилия да му намалят правомощията.ИТН е продукт на задкулисието.Искаме служебното правителство за постоянно.
Не можеш ли по, спокойно

2021.08.09 | 12:32

2
Да говориш, потерпи, казак, атаман будеш!!!

2021.08.09 | 12:52

3
Гн Хаджигенов,гжа Манолова,гн Христо Иванов уважаваният от мен политици.Дами и господа,за да подкрепите това правителство,трябва да сте луди.Ако мислите за България,никога не правете тази идиьотщина.Не поемайте тази разюздена одговорност.За да не се юрнат протестите срещу вас.Слави никога не спомена че ще изпуши Иван Гешев.А за това е борбата,зада тръгне България напред.
БЛОНДИНКА

2021.08.09 | 12:32

1
Славке ма , нали Има Такъв Нужник е за промени, отвори широки врати за ОРАЛНО Народно събрание. Всички от протеста ще те подкрепят.

Добави коментар

Водещи новини