Капон категорична: ИТН и ИБГНИ трябва да подпишат споразумение

  • 01 август 2021 10:18

  • 2179
  • 7
Капон категорична: ИТН и ИБГНИ трябва да подпишат споразумение
© Булфото (архив)

Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" призова за подписване на споразумение с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

„Гледайки програмата на страницата на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", гледайки определени действия, които са по политики, по приоритети, смятам, че ние имаме много събирателни точки и можем да имаме общи приоритети. Въпросът е кой ще изпълнява тези приоритети и колко прозрачно ще е това пред обществото. Едно споразумение не е просто един хвърчащ лист, в който някой слага подпис. Това е общественият договор на ангажиментите, които ние сме взели пред избирателите и тези, които имат "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", каза Капон пред БНТ.

Доц. Коларова: ИТН искат кабинет, който след това от ДБ и ИБГНИ няма да могат да махнат

И двете парламентарни групи – на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" – трябва да подпишат споразумение, на което да се носи гаранция, добави тя.

Убедена е, че всеки би искал гаранция, защото „гаранция означава кой номинира правителството, кой е председателят на партията, кой поема отговорността, къде се състоят разговорите“.

Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност каза, че на срещата с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател.

„Аз нямам никакво съмнение кой и кога е поставил името на Петър Илиев. Всички, които познават г-н Хаджигенов, са абсолютно наясно, че той ненавижда лъжата. Истината ще ни спаси. И това е истината. Ние обсъждахме това име след срещата“, поясни Капон.

Петър Илиев, почетният консул на Барбадос и консултант на БСП, е изборът на ИТН за премиер на България

Допълни, че са „на една гара“ с "Демократична България". „Това, което искат колегите от "Демократична България", ние трябва ясно да го заявим. Никой не може да ни плаши с избори. Защото едни скъпи избори са много по-евтини от едно лошо правителство. То може да открадне, да присвои или да направи много нарушения, които са много по-скъпи за българските граждани от едни избори“, каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Тя подчерта, че "Изправи се.БГ! Ние идваме!" има две червени линии - на ГЕРБ и ДПС.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2179 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Чули свиня

2021.08.01 | 12:03

3
Само ДПС

2021.08.01 | 13:29

7
Системата ги убива са колектори преследват хора за дългове и ше вадят квалефицирана информация за нови жертви

2021.08.01 | 13:27

6
Брато тези се хранят като свинете по корбам байрям
Haly

2021.08.01 | 12:10

4
Ах, недей Капоне! И тази нали не е стара муцуна (мутра) та ни учи на демокарция!

2021.08.01 | 12:16

5
Гн Трифонов,Каква е причината дасе откажете за от вас номинираната първа Антоанета Стефанова.Каква е причината дасе откажете от вторият номиниран от вас премиер-икономиста Николай Василев.Каква е причината дасе откажете от неофицялно от вас представена кандидатура на Петър Илиев?Възможно лие дасе откажете и от четвъртият от вас номиниран-Пламен Николов и да издигнете пета кандидатура?До кога ще правите хората на маймуни?Вярвателиси че това е серийозен и одговорен подход,към съдбините на отечеството,който сега са във ваши ръце.

2021.08.01 | 11:11

2
Къде ще ходите с вашите мижави 5%

2021.08.01 | 10:40

1
КОЯ Е ТАЗИ УГОЕНА СВИНКА?

Добави коментар

Водещи новини