Вигенин: Със сигурност ще проверим министрите на ИТН, когато ги обявят

  • 30 юли 2021 19:03

  • 570
  • 0
Вигенин: Със сигурност ще проверим министрите на ИТН, когато ги обявят
© Булфото (архив)

Не сме изненадани дотолкова, доколкото е право на спечелилата избори партия да излъчи кандидата за министър-председател. На заседание на Изпълнителното бюро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обсъдихме още веднъж ситуацията, до която са стигнали разговорите до момента и стъпките, които предстоят. Очакването ни е да има достатъчен ясен ангажимент бъдещото правителство да се придържа към политиките, за които сме се договорили с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Такъв коментар направи за БНР заместник-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, след като президентът връчи мандат за съставяне на правителство на ИТН и кандидат-премиера Пламен Николов.

,,Обсъждаме възможността в началото на следващата седмица да поканим г-н Николов на среща с парламентарната група. Независимо че с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" сме стигнали до съгласие по редица политики в пет важни сфери, за нас е много важно да чуем, че тези ангажименти се поемат персонално от министър-председателя и че в неговата програма той ще се съобрази с тях. Продължаваме да очакваме и ясно споразумение, в което под някаква форма да се поеме публично този ангажимент. Това беше едно от условията ние да дадем подкрепата си'', добави Вигенин.

Пламен Николов от ИТН прие мандата от Румен Радев за съставяне на правителство

Той припомни, че след като бъде обявен и съставът на бъдещия кабинет, следващата стъпка е Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да проведе заседание, на което да се вземе окончателното решение дали в парламента левицата ще подкрепи кандидата за премиер и бъдещия кабинет.

Разбира се, лицата в проектокабинета ще бъдат проверени от нас. Ако там има категорично неприемливи хора, вярвам, че от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" ще се съобразят с необходимостта да отговарят на високи морални и професионални критерии. Времето на сляпото доверие отдавна мина, подчерта Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,.

Последвайте канала на

Владимир Василев
570 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини