Дипломат за Петър Илиев: Сенки от задкулисието не могат да бъдат премиери

  • 30 юли 2021 13:07

  • 10600
  • 9
Дипломат за Петър Илиев: Сенки от задкулисието не могат да бъдат премиери
© YouTube/ 7/8 TV

Във връзка с предложената кандидатура на Петър Илиев и мандатът който ще му бъде връчен и без да зная реакцията на протестните партии да заявя: Сенки от задкулисието не могат да бъдат премиери. Това написа във "Фейсбук" бившият дипломат Илиян Василев. 

Както посочих не може масон да бъде премиер у нас, защото нашето масонство е роден продукт на ДС и задкулусието. Лоялността им е към тайната ложа, не към държавата и обществото.

Изобщо ИТН, да не се мъчим и на нови избори. Спешно. ДПС се събират днес за да подкрепят кабинет с Петър Илиев и картите да излязат на масата. Очаквайте народна подкрепа, манифестации, медийна кампания, изобщо да заложат всичко.

Петър Илиев, почетният консул на Барбадос и консултант на БСП е изборът на ИТН за премиер на България

Не може за шеф на изпълнителната власт да вадят заек от цилиндъра и ние да ръкопляскаме. Не става. Ресто.

Червената линия не е само и толкова Борисов, а Гешев, Цацаров /шефа масон/, Гешев, Пеевски, Доган.

Това е най-вероятният кандидат за нов премиер на ИТН

Сори, нещо много са се объркали тези момчета от ИТН.

Някой да е виждал Петър Илиев на протест, да е заявявал някаква позиция, да е бил граждански активен, изобщо да има някакво качество, което да го отличава и прави сравним с премиер, пръв между равни на най-знаещ, управленец, философ, боец, реформатор.

Ако Слави иска да си назначи шеф на партията, на телевизията, на някакъв негов проект ОК, но да го направи най-овластения човек държавата?!

Бил ново лице - ОК, но да се се пробва първо на тема премиер, а да си го пробват в парламентарната група.

Масон за премиер - НЕ!!!

С тази кандидатура Слави премина червената линия и вече е част от статуквото.

В същност с какво точно той стана лице на протеста?! Символ на промяната?!

Поне в моите очи той приключи.

Ако не искаме да позволим нов тип подмяна, котка в чувал, протестите трябва да продължат. Протестите отново трябва да започнат, ако не искате да се говорят зад кулисите в Парламента.

ИТН няма да ходи на избори, защото ще загуби и изчезва яко дим. Единственият им шанс е да направят правителство в този парламент.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
10600 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Абе

2021.07.30 | 16:16

9
Петър Илиев не е бил вицепремиер на Борисов, за разлика от други, които сега се правят на големи чистофайници.
Тончо

2021.07.30 | 16:07

8
Самият Илиян Василев е човек на задкулисието и на Иво Прокопиев.
не е бил на про.тестите

2021.07.30 | 14:52

7
пише човека, не става за ми.нистър
aaa

2021.07.30 | 14:04

5
Не ви разбирам , е кой тиквата ли искате за премиер , не стига че е тъп бивш шофьор , пожарникар - нищо против пожарникарите доблестна професия но за премиери не стават , дайте направо да си го връщаме тиквун и упадъка на България да продължава с пълна сила

2021.07.30 | 14:18

6
Браво Илияне,един честен човек да каже истината право в очите на Доган Борисов и Слави.Айде протестите тръгват от утре събота.
Оник

2021.07.30 | 13:49

4
Масоните нямат родина и държава.Те имат само ложа и се кълнат за вярност само към нея.Наистина са световна сила от векове,но нужно ли е това на нас.
Ох

2021.07.30 | 13:45

3
Бих се смял ако не беше за сметка и на моя джоб както на вашия

2021.07.30 | 13:21

1
Във връзкa с предложената кандидатура нa Петър Илиев .Сенки от задкулисието не могат да бъдат премиери.Както посочих не може масон да бъде премиер у нас, защото нашето масонство е роден продукт на ДС и задкулусието. Лоялността им е към тайната ложа, не към държавата и обществото. Изобщо ИТН, да не се мъчим и на нови избори. Спешно. ДПС се събират днес за да подкрепят кабинет с Петър Илиев и картите да излязат на масата. Очаквайте народна, подкрепа, манифестации,Не може за шеф на изпълнителната власт да вадят заек от цилиндъра и ние да ръкопляскаме. Не става. Ресто. Сори, нещо много са се объркали тези момчета от ИТН. Някой да е виждал Петър Илиев на протест, да е заявявал някаква позиция, да е бил граждански активен, изобщо да има някакво качество, което да го отличава и прави сравним с премиер, пръв между равни на най-знаещ, управленец, философ, боец, реформатор. Ако Слави иска да си назначи шеф на партията, на телевизията, на някакъв негов проект ОК, но да го направи най-овластения човек държавата.?! Бил ново лице - ОК, но да се се пробва първо на по-ниско ниво, да го направят някакъв фактор в ИТН,. Масон за премиер - НЕ!!!С тази кандидатура Слави премина червената линия и вече е част от статуквото. В същност с какво точно той стана лице на протеста?! Символ на промяната?! Поне в моите очи той приключи. Ако не искаме да позволим нов тип подмяна, котка в чувал, протестите трябва да продължат. Протестите отново трябва да започнат, ако не искате да се говорят зад кулисите в Парламента. ИТН няма да ходи на избори, защото ще загуби и изчезва яко дим. Единственият им шанс е да направят правителство в този парламент.

2021.07.30 | 13:31

2
Може,може,всичко може.Щом суверена е вменил на шоуто на Слави да прави правителство, то той(суверена) ще бъде доволен от вменявнето си. Пък било то и невемняемо.

Добави коментар

Водещи новини