Мустафа Карадайъ: Ако заменим едно безвремие с друго, няма смисъл да си губим времето

  • 21 юли 2021 10:26

  • 1119
  • 7
© Булфото (архив)

Щедростта, толерантността, добросъседството и заедността са поучителни и те са наша неизменна част. Днес е паметен ден в българската история – конструира се 46-ото НС след краткия живот на 45-ия парламент и втори избори в рамките на три месеца в една календарна година. Това заяви от парламентарната трибуна председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, по време на официалното откриване на новото 46-о Народно събрание.

,,Докато всички останали говорят коя партия има връзки с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ние от Движението за права и свободи работим за това да има правителство и България да започне да излиза от кризата. Работим за това животът на всички в България да се подобри и българинът да вижда по-ясно бъдещето – както своето, така и на своите деца. Не търсим и не правим интриги, не искаме власт заради самата власт. Знаем, че състоянието на нещата зависят от радикални реформи'', добави Карадайъ.

Изборите и резултатите от тях ясно показаха волята на народа – той иска промяна и тя минава през диалог и необходимите компромиси. Тази промяна минава през политическа мъдрост, държавническо мислене и поведение, както и експертен капацитет. Ако заменим едно безвремение с друго, няма смисъл да си губим времето, каза още лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

,,Всички, които поемат управлението, трябва да знаят – няма време! Трябва час по-скоро да се посочат приоритетите и да се представи програма, защото само кратките срокове могат да излекуват нанесените поражения. Успехът изисква жертви и ние трябва да сме готови. От ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с призоваваме за консенсус и ние сме готови за диалог'', увери Карадайъ.

ДПС: Когото и да подкрепим, ще е под условие

,,Българските граждани са изтощени от избори, от предизборни обещания. Българските граждани знаят, че властта произтича от тях и те имат най-важната дума. Властта е преди всичко отговорност'', посочи още той.

Вероятността за правителство на малцинството е налице само при едно условие – отговорно поведение, дългосрочна визия, взаимно уважение и диалог. Няма нищо по-велико от това да имаш волята и решимостта да промениш света, независимо дали си малцинство или не. Пожелаваме успех на управляващите, но и ги предупреждавам – България не може да си позволи ново безвремие, бъдете на висотата на своята отговорност, призова на финала председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1119 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Врещи манг ала

2021.12.26 | 23:59

7
За Драгунов и Молотов.
СТРАНДЖАТА

2021.07.21 | 11:32

6
ДПС разчекна "новите" лица като стари комунистически терористи... Турците много бият тероризма и комунизма.
мустафа

2021.07.21 | 11:30

4
мустафа, бегай в родината си, стига си паразититал тука.

2021.07.21 | 11:31

5
БЕГАЙ ТИ В ТВОЯТА РОДИНА РУСИЯ, СТИГА СИ ПАРАЗИТИРАЛ ТУК
боклук

2021.07.21 | 11:00

3
боклук

2021.07.21 | 10:56

2
помиярите от ДПС на хранилка от Кремъл....с камъни трябва да ги утрепат тези
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.21 | 10:45

1
Щото ДПС изобщо не учacтваха в пpeдишното безвpeмие. Все едно не бяха в кoaлиция с ГЕРБ.

Добави коментар

Водещи новини