И Бабикян разкритикува Слави: Покупката на лаптопи и строежи на училища са коледни подаръци, а не политика

  • 14 юли 2021 09:52

  • 5917
  • 8
И Бабикян разкритикува Слави: Покупката на лаптопи и строежи на училища са коледни подаръци, а не политика
© Bulgaria ON AIR

От формацията "Изправи се! Мутри вън!" категорично отказаха да подкрепят проектокабинета на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Защо отказват да подкрепят този състав за кабинет и какво друго ги притеснява в предложенията на Трифонов?

,,Аз не виждам нищо, освен коледни подаръци. Покупката на лаптопи и строежи на училища са коледни подаръци, това не е политика, изисква се малко повече професионализъм. Ние не сме отказали да подкрепим, то няма внесен кабинет, няма нищо. Този субект трябва да получи мандат, да внесе този кабинет в НС за обсъждане. Нищо не сме отказали, при този вид липса на политики, това са разговори по телевизии. Ако искаш да върнеш парламентарната република, го правиш по надлежен ред, а ние не видяхме това, видяхме друго телевизионно управление, вече видяхме едно. Поздравления за успеха, аз много се надявах това да се случи, а не ГЕРБ да са първа политическа сила'', коментира Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR от "Изправи се! Мутри вън!". 

Адвокат Хаджигенов: Отказваме да участваме в шоу република

Той коментира и отказа на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да прави коалиция с останалите формации. 

Че коалиция е мръсна дума, кога стана новина?! Сега пак нямат 121, което означава, че не си говорят с никого. 63-ма души са достатъчни ли? Единият вариант е да се изправи някой гордо, там от екипа, и да каже: "Ах, вие мръсници, не получихте министерства, искахте да лапате баница, искахте постове и понеже не ви ги дадохме, ще ходим трети път на избори, каза Бабикян в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му имат да се решават много важни въпроси, но липсва конкретна политическа програма.

,,Имаме да решаваме много тежки въпроси, подхвърлят ми лист хартия, в който няма нищо за "зелената сделка", за Плана, за образованието - освен за едни лаптопи, друго няма. Когато представяш политическа програма, нека е политическа програма с приоритети'', категоричен е той. 

Официално при 100% обработени протоколи: ИТН печели изборите с 24.08%, ГЕРБ - СДС втори с 23.51%

Бабикян посочи какъв кабинет биха подкрепили. 

Труден кабинет със силни личности. Ние сме в трудно време, не в комфортно време. Затова трябват хора с воля и много сериозна програма. Не може 2 млн. да са се изселили, ние да се занимаваме с царските чешмички. Някой чу ли нещо за правосъдна реформа? Някой може би има желание да ходим на избори и това ще доведе до дълбока икономическа криза, отбеляза той.

Манолова разкри стъпките на ИСМВ за проектокабинета на "Има такъв народ"

Представителят на "Изправи се! Мутри вън!" изрази своето мнение за последващите събития.

,,Накрая този, който има най-много пари, той ще издържи, а кой има най-много пари - който е крал най-много. Нежеланието на политиците да седнат и да говорят за важните неща. Правенето на сериозен политически продукт е правенето на програма'', обясни Бабикян.

Последвайте канала на

Владимир Василев
5917 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Слави е поредния плазмодий

2021.07.14 | 18:16

8
Да го каже на Херо Мустафа. Дрънкулки за туземците.
Някой

2021.07.14 | 14:11

7
Novini.bg защо изтривате коментарите???
ШИБАМ ПЛАТЕНИ БСПДИРАСТИ

2021.07.14 | 13:17

6
АЗИ ТАЗИ СУТРИН СРАХ, КАНЯ ЯН МИНЕТКЯН НА ЗАКУСКА. ААА ДА СИ НОСИ ЛЪЖИЦА РЯДКО Е.

2021.07.14 | 13:08

5
Ще критикува я, как ще се домогне като не е в управлението. На Арменец вяра нямай.

2021.07.14 | 12:25

4
Баби,я върви на майната си, кретен недоправен!!Освен воня какво друго си направил,смръдльо??
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.07.14 | 11:52

3
Строеж на училище е коледен подарък?! Бабикяне, ти колко си долен и гнусен не е истина! Българкият политически живет ще е по-добър без теб и без оня ''адвокат''!
а

2021.07.14 | 10:45

1
Прав е да го е... в смешника
Мръсни лайнян

2021.07.14 | 11:38

2
Прибра ли ковчези те, дето ги носеше пред дома на Борисов, мръсни ко долен

Добави коментар

Водещи новини