Цвета Караянчева: ГЕРБ трябва да спечели тези избори, обратното е хаос и безвремие

  • 12 юни 2021 13:28

  • 5873
  • 99
Цвета Караянчева: ГЕРБ трябва да спечели тези избори, обратното е  хаос и безвремие
© ГЕРБ

С послания за ред в хаоса, стабилност и предвидимост в държавата, и тотална съпротива на реваншизма ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Кърджали откри кампанията си за предсрочните парламентарни избори на 11 юли. Листата за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е водена от председателя на 44-ия парламент Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Тя я представи като силен отбор от амбициозни и мотивирани хора, сплав от опит и младост, с представители на различните етнически общности в седемте общини на Източните Родопи, които излизат за победа в името на здравия разум и за доброто на цялото общество. Специални гости на събитието бяха заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, и политическият анализатор Антон Тодоров.

„Ние трябва да спечелим тези избори, длъжни сме. Защото обратното е хаос и безвремие. България не може да си го позволи“, категорична бе Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Красимир Вълчев: Единственият път на България е европейският, защото води до държави, които не рушат, а изграждат

Преди да представи своите подгласници в листата тя говори за недоносения Изборен кодекс, за заиграването с мажоритарния вот и машинното гласуване, за отказа на втората политическа сила да поеме отговорност за управлението, за секциите в Турция, реваншизма на служебното правителство и влизането на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е във властта през задния вход, за амбициите на кукловод на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Втори след Караянчева е бившият областен управител Никола Чанев, трети е Въльо Ангелов – управител на банков клон в Кирково, четвърти – икономистът Ервин Хасан от Джебел. След тях се нареждат Елеонора Узунова - социален работник от Крумовград, д-р Адам Персенски – хирург от Ардино и бивш заместник – министър на здравеопазването, Асие Мурад – медицински специалист от Черноочене, Стефан Мухтаров – финансист от Момчилград, Севда Камбурова – юрист, доскоро заместник областен управител на Кърджали и началникът на РУО Гроздан Колев – филолог.

„Виждам радост, ентусиазъм и готовност за битка, а г-жа Караянчева е най- големият политически боец, който познавам - и тук, където води епични битки с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, и в Народното събрание. Невероятни късметлии сте, че тя е водач на листата в Кърджали“, заяви Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

По думите му, Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е сбъднал мечтата си да управлява с помощта на служебен кабинет, а след това целта му е да сглоби нова тройна коалиция с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и техните производни.

„Дали ще го позволим, обаче, зависи от нашата работа, от нашата мобилизация, от нашата енергия“, подчерта Митов.

„В момента наблюдаваме един първичен бульон от омраза, реваншизъм, болшевишка пропаганда и всякакви други безобразия, а това няма да доведе опонентите ни до нищо добро. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще бъде победител на изборите и ще има решаваща роля за сформирането на следващото правителство, били сме ги и пак ще ги бием, затова на 11 юли с номер 5 в бюлетината!“, призова заместник председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Цвета е изключително качествен човек, сигурен и стабилен боец, няма втора като нея“, изтъкна анализаторът Антон Тодоров.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма от какво да се срамува. Нито сме убивали хора, нито сме ги вкарвали в лагери, нито сме затваряли граници, нито сме докарвали хората до просяшка тояга. Запомнете три неща, което сме постигнали през последните 10 години при управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – построени са две Българии, БВП нарасна двойно и вече е над 120 милиарда, изнасяме над 70 процента от производството си на силно конкурентоспособни пазари, провеждаме непоколебима проатлантическа и проевропейска политика, защитихме българския национален интерес, а премиерът Борисов е безспорен авторитет в Европейския съюз. Как е възможно да бъде приемано да нормално връщането на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е във властта – ами това означава фалирали банки, затворени външни пазари, чистки“, риторично запита Тодоров.

„От предишните избори ни делят три месеца или иначе казано един провален парламент време. Време, в което бяха разклатени устоите на държавността, икономическият растеж и процесите на възстановяване след пандемията, а в политическия речник трайно се настани думата „изчегъртване“, обединиха се присъстващите на събитието.

 

Мая Йорданова
5873 99

Свързани новини

Коментари 99

Добави коментар

2021.06.14 | 08:59

99
Оди пeшa мa, пpoстa къpджaлийскa пyткo.
нема лице караянчева,

2021.06.13 | 05:29

91
има една проста кърджалийска пyткa, която силно желае да може да продължи да се вози на държавния мерцедес и да яде от държавната хранилка.

2021.06.14 | 08:58

98
така е.

2021.06.13 | 23:05

97
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!

2021.06.13 | 23:05

96
erny1957 преди 2 седмици ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!
Иван

2021.06.13 | 19:38

95
Не трябва А ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ
ПКП

2021.06.13 | 18:22

94
"Господи какви нищожества....."
къде си бе

2021.06.13 | 18:15

93
шантаж

2021.06.13 | 12:16

92
ПКП-малоумно,да управляваш 11 г. и да кажеш че всичко е хаус и ти ще го оправяш е повече от малоумно.
Гост

2021.06.12 | 20:38

90
Тъпа кофа.....
Българин

2021.06.12 | 20:20

89
ПКП - според ментора - пожарникар се взема на сериозно и сама не си вярва на Л.ъжите, които БЪЛ.ВА!!! ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА вече е омразно блюдо за българите, а също не обичаме и тиква!!! Всичко на бо.клука!!!

Добави коментар

Водещи новини