Проф. Иво Христов обяви как може БСП да оцелее, като партия

  • 02 юни 2021 18:27

  • 1471
  • 14
Проф. Иво Христов обяви как може БСП да оцелее, като партия
© Кадър: БНТ

Вътрешните интимни механизми в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не са ми познати, но има локални конфликти. Не съм член на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е затова нямам, моралното право да коментирам много неща. Тези конфликти са изключително пагубни за партията. Това заяви социологът и бивш депутат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е проф. Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в предаването „Още от деня“ по БНТ.

"Очевидно БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е пречи много и затова са тези атаки. Някой иска да измести БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от лявото пространство. Целта е БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да се превърне в бутикова партия, а мястото ѝ да се заеме от други политически сили. В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има фундаментални проблеми, но тя е единствената политическа партия в момента в страната. Един от тях е това, че тя невинаги изпълнява интересите на своите избиратели", обясни той.

БСП: Прокуратурата да се самосезира по казуса "Автомагистрали"! Изплуваха факти за грабежа на българския народ и идва време за разплата

"Електоратът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е застаряващ. Страховете от пандемията бяха реални за нас. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е 4 години беше подлагана н ударите на властта. Ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е изпълнява желанията на своя електорат, тя няма да може да се отърве от властта", смята проф. Христов.

На последните избори БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е загуби 1/3 от избирателите си, призна той.

"Социалистическата партия трябваше да бъде по-настъпателна и по-твърда с своите искания. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не трябваше да отстъпва пред партиите от протеста. Редовият социалист си задава въпросът дали пътят към кариерата минава през това да напуснеш БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, да го ругаеш и след това да се върнеш. Ще го преглътне и това", коментира проф. Христов.

За да може БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да оцелее трябва да задейства своите имунни механизми. Ако тя се срине на 3-то или 4-то място, това ще е нейният край. Ако тя се завърне, ще може да реши много наболели проблеми. Ако не се привлекат млади хора към естественият резервоар на левицата, тя е обречена. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е носи своите негативи, тя не е в състояние да се превърне в партията на масите, обобщи социологът.

По думите му е твърде съмнителна появата на политическата сцена на Жан ВиденовЖан ВиденовЖан Василев Виденов е български политик, министър-председател на България през. От друга страна било време да му бъде поднесено извинение от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, допълни той.

Проф. Христов коментира наложените санкции от САЩ по закона „Магнитски“ на трима българи: „Тези процеси тепърва ще се развиват“.

Оценката му за служебния кабинет засега е положителна.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1471 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Laurakojga

2021.06.03 | 07:57

14
М­­л­а­­д­­­а­­­ ­м­­о­­к­р­­а­­ ­­у­­ч­­е­­н­­­и­­­ч­к­­а­­­ ­­ч­у­­­к­­а­­­ ­ ­W­ ­­­W­ ­W­ ­­.­ ­­­B­ ­­­G­­ ­­1­­­ ­7­­­ ­­.­ ­­­C­­­ ­­L­­­ ­­­U­­ ­­B
Shantyszckca

2021.06.03 | 07:15

13
М­­­л­а­д­­­а­ ­м­­о­­­к­­р­­­а­­ ­­у­­ч­е­н­­­и­ч­к­­а­ ­­ч­у­­­к­а­­­ ­ ­W­­­ ­W­ ­W­ ­­.­­ ­­­B­­ ­­­G­­­ ­1­­ ­­­7­ ­.­ ­C­ ­L­­­ ­­U­­ ­B
Lesliextlpa

2021.06.03 | 03:28

12
М­л­а­­­д­­а­ ­м­­о­к­­­р­­а­­ ­­у­­ч­­­е­н­­и­­ч­­­к­а­ ­­­ч­у­­к­­а­ ­­­ ­W­­­ ­W­­ ­­­W­­­ ­­.­­ ­­­B­­ ­G­­ ­­­1­ ­­­7­ ­­­.­ ­C­­ ­­L­­­ ­­U­­­ ­B
Павлин

2021.06.02 | 22:27

11
Или този „професор” е неадекватен, или текстът на статията е писан по слух от ученик. „БСП за България” вече се срина до 3-то място, при положение че в България има над 2 милиона пенсионери. Дори те не гласуват за комунистите вече.
Иван

2021.06.02 | 21:17

10
Не харесвам БСП но уважавам Иво Христов заради дебилите.Само да го коригирам.Повече са и последните избори го доказаха

2021.06.02 | 20:50

9
А, христов, където жена му източи Кремиковци и с два луксозни апартамента и няколко коли

2021.06.02 | 20:49

8
На 4то място на изборите
баба наста

2021.06.02 | 20:44

7
руски лизач - българофоб

2021.06.02 | 20:15

6
Верно ли бе! Че тя БСП то била много убава партия, а аз още не съм го разбрал! Хиляди благодарности за отварянето на очите ми.
Бай Тошо

2021.06.02 | 20:14

5
Дебила на Смрадев плямпа напълно неразбираемо.

Добави коментар

Водещи новини