Борисов на среща с катарския и турския премиер

  • 18 май 2012 07:24

  • 843
  • 0
Борисов на среща с катарския и турския премиер
©

В резиденция „Евксиноград” във Варна днес ще се проведе тристранна среща между премиерите на България, Катар и Турция, съобщиха от правителствената информационна служба.

Днес във Варна пристига министър-председателят на Турция Реджеп Тайип Ердоган. На двудневно посещение в България e и катарският премиер и министър на външните работи шейх Хамад бин Джасим Ал-Тани.

След разговорите между тримата премиери - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Реджеп Тайип Ердоган и Хамад бин Джасим Ал-Тани са предвидени изявления за медиите.

В състава на официалната българска делегация са включени министрите Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Последвайте канала на

Десислава Станева
843 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини