Ивайло Московски уволни ръководството на ДАИ

  • 15 юни 2011 20:23

  • 3394
  • 1
Ивайло Московски уволни ръководството на ДАИ
©

Министърът на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета освободи цялото ръководство на ДАИ София и Бургас заради пропуски на контрола за катастрофиралия автобус на "Ентуртранс". Чистката засяга и Автомобилна администрация към Министерството на транспорта.

Проверката е била експресно извършена в рамките на днешния ден заради трагедията на автомагистрала Тракия. Допълнителните нарушения ще бъдат установени при проверката на Инспектората на Министерството на транспорта.

Най-драстичното нарушение е, че договорът между собственика на автобуса "Бургастур 90" и фирмата превозвач "Ентуртранс" е изтекъл още на първи април. В началото на този месец е правена комплексна проверка от инспекторите на автомобилна администрация в компанията, но те не са разбрали, че катастрофиралият днес автобус има нов талон. Именно в него е упоменато, че автобусът е на името на "Бургас 90", а не на "Ентуртранс", обяви Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета пред БНТ.

Последвайте канала на

Novini.bg
3394 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
иван

2012.01.13 | 16:06

1
България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат!В момента България води тежка война с ТУРЦИЯ,която много трудно удържаме..Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от http://www.erepublik.com/en/referrer/Tonny92

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини