Кюстендилска социалистка плащала ромски гласове с пачки от сутиена си

  • 16 май 2012 07:07

  • 3077
  • 4
Кюстендилска социалистка плащала ромски гласове с пачки от сутиена си
©

Седмата в червената листа за общински съветници в Кюстендил Рая Димитрова е вадила от сутиена си пачки, с които е плащала ромски гласове в подкрепа на левицата на провелия се в неделя вот за местен парламент.

Социалистите финишираха втори на изборите, които бяха насрочени, след като редовните бяха касирани заради нарушения. За изборния алъш вериш алармират пред "Монитор" от общинската структурата на ГЕРБ. От там станали свидетели на безцеремонното поведение на Димитрова, която също била от ромски произход. Според резултатите от вота активистката на "Евророма" е последната, която попада в общинския съвет от соцлистата. Категорично имаше контролиран вот, извозваха се избиратели, в смесените секции се гласуваше като на поточна линия. Видяхме нарушенията с очите си, оплакаха се от щаба на ГЕРБ. Очаквало се днес местните гербери да обявят ще поискат ли касиране на вота от ОИК заради търговията с гласове, както и дали самите те ще сезират прокуратурата, като приложат и видеоматериали.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3077 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
XOXOXOXO

2014.01.07 | 22:18

2
Тази, сигурно е плащала и с други неща намиращи се в сутиена и малко по надолу... На какво ли не са готови другарите социалисти за да се доберат до власта???
.

2014.01.07 | 22:18

4
Въобще не им е хубаво че изпуснаха кокала и не могат да крадат, както правеха преди
.

2014.01.07 | 22:18

3
За никой не е тайна какви суми се изхарчиха от БСП за да спечелят.. Явно имат сериозен донор. Все пак БСП толерираха престъпността докато бяха на власт и явно от това се изкарват пари
House

2014.01.07 | 22:18

1
Нищо ново... в тая пропаднала държава и президента сигурно може да подкупиш , стига да имаш достатъчно пари... гласовете всеки знае по колко вървят....

Добави коментар

Водещи новини