Цветанов: Белегът, с който ще бъде запомнено първото решение на 45-то Народно събрание, е за увеличаване на депутатските заплати

23 април 2021 12:53

Цветанов: Белегът, с който ще бъде запомнено първото решение на 45-то Народно събрание, е за увеличаване на депутатските заплати
© ПП Републиканци за България
1974 18

Работна среща проведоха във Велико Търново представители на областната структура на ПП „Републиканци за България“ и председателят на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. На нея бяха обсъдени резултатите от проведените на 4 април парламентарни избори, а също ходът на предизборната кампания и настоящата политическа обстановка в страната.

Активно участие в обсъжданията взеха областният координатор Николай Драков, IT предприемачът и член на Изпълнителния съвет на партията Иван Станев, общинските координатори в Павликени и Полски Тръмбеш Цанко Цонев и д-р Красимир Кирилов, експортният директор на „Захарни заводи“ Борислав Ангелов, мениджърът Пламен Маринов, предприемачите Фикред Ферадов и Мартин Димитров и др. Задочни поздрави към колегите си отправи успешният млад финансист от гр. Елена Стефан Дойкин, който бе възпрепятстван да присъства на събитието, поради неотложен професионален ангажимент.   

По време на кампанията категорично стана ясно, че партия „Републиканци за България“ не е „патерица“ на ГЕРБ, както се опитват да внушават опонентите, единодушни бяха присъстващите на срещата. Партията, която бе създадена едва преди 6 месеца, е в готовност да се яви на предсрочен вот във всеки момент, коментираха по време на форума.

„За това кратко време и заради наложените ограничения, посланията ни не успяха да стигнат до максимален брой хора, но категорично може да се каже, че никой освен нас не говореше за реални политики“, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. е една от малкото партии с управленска програма, в която има решения за проблемите на държавата и конкретни стъпки във всеки сектор.

„През цялата кампания говорехме за алтернатива на досегашния модел на управление, но не със засилване на противопоставянето, а с възстановяване на нормалността“, каза Цветанов. По думите му трябва да се прекрати това разделение в обществото, а институциите да работят в синхрон, за да може страната ни отново да има силен глас в ЕС и НАТО и решаваща роля във външнополитически план.

Партиите, които бяха избрани уж като алтернатива, реално помагат за завръщането на ГЕРБ, анализираха участниците в срещата. „В сегашния формат на Народното събрание определено остава усещането, че най-важното действие на парламента е увеличаването на депутатските  заплати“, коментира председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.. Според него се създава хаос с цялостната проверка при управлението на кабинетите на Борисов. „Когато не си направил така нужната актуализация на бюджета, не си очертал хоризонта и възможността за използване на европейската солидарност, това е хаотичен подход, който ще доведе до тотално блокиране на администрацията и има за цел единствено да се обслужи политическото говорене в парламента. Това не са ефективни действия“, категоричен бе Цветанов. По думите му трябваше да има фокус върху едно-две ключови решения, довели до проблеми в държавата и дефицитите на предишното управление. Като пример за такова решение Цветанов посочи реализирането на „Турски поток“. По думите му, тези, които сега в НС се представят за алтернатива, трябва да проверят как българската страна е взела решението за „Турски поток“, как е остойностен проектът, как са изхарчени 3 млрд. лева и каква е икономическата полза на страната. „Това би показало, че не са защитени националните интереси“, заяви Цветанов.  

Цветан Цветанов: Важно е да бъде съставено правителство без ГЕРБ

„Белегът на този парламент ще бъде първото му решение – увеличението на депутатските заплати. А проблемите на избирателите и на бизнеса, който крепи икономиката и формира тези заплати, останаха на заден план“, категоричен бе Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

За разлика от настоящото имитиране на алтернатива, Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. работи за консолидиране на експертния потенциал на нацията и реални действия за цялостна подкрепа за бизнеса и гражданите.

Партията държи на приоритетите си, като бързо и ефективно въвеждане на електронно управление. Политическата сила разполага с изключително подготвен експертен екип, който е в състояние незабавно да приведе в действие мерките, които биха довели до намаляване на административната тежест върху бизнеса и гражданите и намаляване на корупцията, както и въвеждане на електронно гласуване, включително от чужбина.

Необходима е също и спешна актуализация на бюджета, ефективно подпомагане на малкия, среден и семеен бизнес, приемане на плана за възстановяване и устойчивост, за да може държавата да се възползва от подкрепата на ЕС.

По време на провелата се среща в старата столица, бе решено 37-годишният Пламен Маринов да изпълнява длъжността временен общински координатор на ПП „Републиканци за България“ за Велико Търново. Пламен Маринов е мениджър продажби в национален телеком. Философ и педагог по образование, в момента завършва магистратура по психология. Той познава отлично и проблемите на туристическия и ресторантьорския бранш в региона, тъй като има сериозен опит в управлението на собствен бизнес в сферата на ресторантьорството.

ПП „Републиканци за България“ във великотърновска област успя да изгради страхотен екип от млади, образовани и можещи хора, даде оценка председателят на политическата сила Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той благодари на всички тези чудесни, нови за политиката лица от региона и изрази радост от факта, че силният отбор на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. в областта остава сплотен и мотивиран.

 

Novini.bg
1974 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2021.04.23 | 17:30

18
Цветанов е против Борисов това е достатъчно а как го плюеха

2021.04.23 | 17:28

17
АПИ плаче за проверка. Там какъв бардак е! Цветанов е прав

2021.04.23 | 13:33

6
ЦЕЦО ДА РАЗКАЖЕ НА ХОРАТА КАК ОТ УЧИТЕЛ ПО ФИЗИЧЕСКО СЕ СТАВА МИЛИОНЕР
Ооо, васо педерасо

2021.04.23 | 16:19

16
Теб баща ти още ли те анаЛЛизира, а?!
Бай Васо Сърбеца

2021.04.23 | 13:57

7
Абсолютно, тоя путьо
бкп в белене!

2021.04.23 | 15:47

15
умри, ченге смрадливо!!!!!!!!

2021.04.23 | 15:39

14
Цветанов се насра. Тия съмишленици с него ще си останат само с това, че са му дишали пръднята
Оцвъкан Цвъки

2021.04.23 | 15:09

13
Яяя - Цвъки на снимка със всичките си избиратели. Ма те много бе - цял взвод. Разбра ли най после Цвъки, че предателите никой не ги обича?
мхмхм

2021.04.23 | 15:06

12
това е онзи уби ец , който отк радна ми лиард от бълга рските па ри?
tim

2021.04.23 | 15:05

11
taka e cecko prav sim no prestapniat parlament shte umre sled 10 dena I prestapnicite shte mi vzenmat k ra za devidenti.
ЯНКА СИВОВА

2021.04.23 | 15:00

10
Дано големите им заплати не им стигнат за лекарства и свещи.

2021.04.23 | 14:56

9
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

Добави коментар

Водещи новини