Проф. Захари Захариев: Нинова е като Тодор Живков - вкара БСП в идейна безпътица

  • 09 април 2021 22:25

  • 4457
  • 32
Проф. Захари Захариев: Нинова е като Тодор Живков - вкара БСП в идейна безпътица
© bulphoto (архив)

На изборите видяхме историята на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, която имаше предизвестен край. Още преди вота казах, че левицата ще има не повече от 40-50 депутати в следващия парламент. Дори леко съм я надценил. Това заяви проф. Захари Захариев пред телевизия "Европа".

"Още след конгреса миналата година констатирах, че сме присъствали на панихидата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. След този конгрес и манипулациите, смело можем да твърдим, че столетницата беше приватизирана изключително успешно от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, както се случи в миналото с "Техноимпекс“. В момента не говорим за 130-годишна партия или за останките на БКП, а за формацията на Нинова“, продължи критикът на полититката, която води Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

БСП-Пловдив към Нинова: Подайте оставка и се извинете на всички социалисти!

"Това, което се задава, вещае тотален погром на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ако не се каже "Баста, до тук“. Ако не се тръгне към настоящето, а само се върви към миналото, левицата няма бъдеще“, отсече той.

"Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за вкара БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в тотална идейна безпътица. Тя ни вкара в този капан и беше целенасочено и осъзнато. Бяха отрязани и последните съпротивителни сили във формацията, за да се оттласне към бъдеще. С големи мъки успяхме да вкараме последна точка за промяна на страната. До този момент няма абсолютно нищо, което да е предприета на сегашното статукво. По този начин се ампутира възможността на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да участва в цивилизационните промени. На практика ние се превърнахме в много удобна и лесна жертва на онези, за които думата идеология е само шаблон за прикриване на политически и корпоративни интереси“, каза още бившият член на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"През последните 70 г. партията не е имала толкова ниски резултати. Това дори не е най-важното, а липсата на ориентир. Най-удобно беше Изпълнителното бюро да подаде колективна оставка, следвайки заветите на другаря Тодор Живков. Той казваше: "Да разтресем чувала с мишките, защото, ако го оставим, ще го прегризат", припомни проф. Захариев.

"Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за следва добре познати балкански похвати. Хубаво, Изпълнителното бюро си е подало оставката. Георги Свиленски беше председател на предизборния щаб. Защо той не подаде оставка? Свиленски ни зарадва с такива резултати, че в 23-ти МИР от воле БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е печелеше шестима депутати, а на тези избори от там има само двама", отсече проф. Захариев.

"Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за можеше да се обърне към партията и да свика конгрес, за да се вземат кардинални решения. Например, да решим какво ще подкрепяме, ако се наложи, в този парламент. Тя обещаваше да направи допитване, нещо като референдум, за да видим как ще участваме в управлението. Конгресът час по-скоро трябва да се събере. Затова делегатите трябва да направят подписка и да се свика спешно", посочи още от грешките на Нинова той.

"Не трябва да се иска не толкова оставката на Изпълнителното бюро, а на псевдо бутафорния Национален съвет. Той не се е събирал нито веднъж, а чрез подписи взимаше кардинални решения за бъдещето на партията, за листите и за изключването на Георги Гергов. Това са хора, които не се познават и не са се виждали. Ние имаме партията на г-жа Нинова, която с пълно основание може да кръсти "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за“. Трябва да има нов избор за Национален съвет“, категоричен е проф. Захариев.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
4457 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар
ИСТИНАТА

2021.04.09 | 22:45

1
И, за да излезе "бсп" от тази БЕЗПЪТИЦА, трябва ли другарката Нинова да ОПОВЕСТИ СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези, които ПОДМЕНИХА листата за Евровота, "професореееееее"????

2021.04.09 | 23:05

2
НЕ Е ОТ ЧОВЕКА, А ОТ ИДЕЯТА!

2021.04.10 | 06:44

11
Тук някой по-долу сънува комунизъм. Това никога не го е имало, няма и да го има, особено в България! Тази утопия залага на висши човешки ценности, каквито българинът не притежава.

2021.04.09 | 23:07

4
КОМУНИЗМА МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА САМО ПОД ФОРМАТА НА ДИКТАТУРА!

2021.04.09 | 23:06

3
ЗА КРИВО КОЛЕЛО ПРАВ ПЪТ НЯМА!
Да но

2021.04.10 | 00:04

5
Няма да подаде оставка!

2021.04.10 | 01:04

6
Нинова и Радев са кръвно обидени единствено от изказване на Борисов.Тогава се отговаря на мига и задължително по най-интелигентният ,вежлив и любезен начин.И цяла България да им крещи в ушите не чуват.
Tamya16

2021.04.10 | 03:50

7
­­­В­­­и­­ж­т­е­­­ ­м­­­о­­я­­­т­­­а­ ­­­т­и­й­н­­ ­­п­у­­т­­­к­­­а­­­ ­­­-­­ ­­W­­W­­­W­­­.­B­­­G­­1­7­­.­­C­L­­­U­­­B­­
Lindseya18

2021.04.10 | 03:52

8
­­­В­­­и­­ж­­­т­е­­ ­­­м­­о­­­я­т­а­­ ­­т­и­­­й­­­н­ ­­п­­у­­­т­­­к­­а­­­ ­­­-­­­ ­­­W­­­W­­­W­.­­B­­­G­­­1­7­­­.­C­­­L­­­U­­­B­
София

2021.04.10 | 05:53

9
Нинова не е подходяща.Станишев айде баце.
Мила

2021.04.10 | 06:40

10
Не зная кой е този "професор", но по-голяма глупост не бях чувала
БСП..КРАТУНИ ЧЕРВЕНИ

2021.04.10 | 07:41

12
КАК ПЪК ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЩО БАЦЕТО ВИ ТРЕСКА НА ИЗБОРИ

2021.04.10 | 07:46

13
БОКО Е КАТО ТОДОР ЖИВКОВ,А И СЕ ГОВОРИ,ЧЕ МУ Е ИЗВЪНБРАЧЕН СИН.И НА ДВАМАТА УШИТЕ ПРИЛИЧАТ НА ПЕПЕЛНИЦИ,ТАКА,ЧЕ МОЖЕ ДА Е ТАКА.
БСП..КРАТУНИ ЧЕРВЕНИ

2021.04.10 | 08:17

14
ДРЪЖТЕ СИ Я НИНОВА....ДА ВИ ЗАГРОБИ ПАРТИЯТА

Добави коментар

Водещи новини