Кадиев обещава чист въздух и канализация в цяла София

  • 15 юни 2011 15:21

  • 1269
  • 2
Кадиев обещава чист въздух и канализация в цяла София
© Булфото

Това беше обявено на кръгла маса за качествен екологичен живот.

Организатор на форума е фондация „Фридрих Еберт” и Института за социална интеграция. Сред участниците бяха представители на неправителствени организации от сферата на екологията, депутати, районни кметове и общински съветници.

Основната идея на форума бе участниците да обсъдят работен проект на екологичната програма на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в и да дадат свои предложения за подобряване на условията на живот на софиянци.

Възстановяването на „зелените клинове” в столицата ще бъде друг приоритет в програмата на кандидата за кмет от БСП. Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в прие идеята на Таня Найденова, общински съветник от БСП, тъй като тя съвпада с един от основните му приоритети – очистване на градския въздух от замърсители.

Навремето в столицата цели пояси от дървета са свързвали Витоша и централната част на града, като по този начин в столицата е влизал непрекъснато чист планински въздух.

Последвайте канала на

1269 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
vlado

2011.09.22 | 14:11

1
Нямате река?!? И река ще ви прекараме!
pak Vlado

2011.09.22 | 14:13

2
То няма пари за стария зоопарк, че изпоосиновиха животните, ама ще прави нов зоопарк.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини