Борисов на среща с членовете на Европейския съвет, към нея ще се присъедини и Байдън

  • 25 март 2021 08:17

  • 1565
  • 45
Борисов на среща с членовете на Европейския съвет, към нея ще се присъедини и Байдън
© Булфото (архив)

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще участва днес и утре във видеоконферентна среща на членовете на Европейския съвет. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Държавните и правителствени ръководители на страните от Европейския съюз ще направят преглед на епидемичната обстановка във връзка с COVID-19.

Европейските лидери ще обсъдят пандемията и международните отношения

Те ще обсъдят и трансатлантическите отношения с президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в. В дневния ред са включени и единният пазар, цифровата трансформация, положението в Източното Средиземноморие, отношенията с Русия и международната роля на еврото.

В началото на срещата лидерите ще направят преглед на внедряването на ваксините, на актуалната епидемичната обстановка и ще продължат усилията си за координиране на действията в отговор на пандемията.

В рамките на заседанието членовете на Европейския съвет ще разгледат положението в Източното Средиземноморие и ще обсъдят отношенията с Русия.

Днес вечерта държавните и правителствените ръководители ще обсъдят възстановяването на трансатлантическите отношения и бъдещето сътрудничество с президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, който ще се присъедини към видеоконференцията. По-рано през седмицата американският държавен секретар Антъни Блинкен участва в среща на министрите на външните работи на страните от НАТО, която се проведе в Брюксел.

Държавният секретар на САЩ нямал търпение да работи с българското правителство

По време на втория ден от заседанието на Европейския съвет лидерите ще разговарят за ключовите приоритети за единния пазар, промишлената политика и цифровата трансформация. Те ще разгледат въпроса за „Цифровия компас“, включително целите, определени за 2030 г., и ще направят преглед на работата по данъчното облагане на цифровата икономика.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1565 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар
Nicolea18

2021.04.10 | 03:54

45
­В­­и­­­ж­­т­­­е­­ ­­­м­­о­­­я­­­т­а­­ ­­­т­и­й­­­н­­­ ­­­п­у­­­т­­­к­а­ ­­­-­­ ­­­W­­W­­W­­­.­­­B­G­1­7­­­.­­C­L­­­U­­­B­­
SONI

2021.03.26 | 21:45

44
БОИКО Е КУ4КА НА ТРАМП.
Eva

2021.03.25 | 16:55

43
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.
David Alfandari

2021.03.25 | 16:53

42
Над 2 млн ще гласуваме за ГЕРБ и ще изметем БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане
А

2021.03.25 | 16:52

41
\ Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.

2021.03.25 | 12:28

40
Сабат/събрание на САТАНИСТИ/с водач - мумията Байдан.
Наследниците

2021.03.25 | 11:10

39
Наследниците на БКП; БСП и ГЕРБ се различават че едните са червени бабички, а другите са мутри и мутреси. И двете партий унищожиха държавата.
позор

2021.03.25 | 11:05

38
На срещата Винету ще играе ролята на глухоням и ще бъде много успешно. Дори може да го предложат за награда Оскар. ''Бойко тъпото''.
Бат Колю

2021.03.25 | 10:54

37
Бойко ще го изберат за премиер то е ясно, но съм изключително притеснен за БСП, понеже заради коронавируса червените бабички ще си останат у дома. Така комунистите ще останат с под 4% гласоподаватели и отиде коня у ряката.
възмутените

2021.03.25 | 10:54

36
ГЕРБ и харема им искат пак да управляват за да ограбват държавата. Трябва мутрите и мутресите да се махнат от властта.

Добави коментар

Водещи новини