Борисов инспектира тунел "Железница", съоръжението ще е готово през септември

  • 02 март 2021 09:33

  • 1665
  • 29
© Министерски съвет

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново е на инспекция в страната. Министър-председателят провери строежа на тунел "Железница".

Заедно с Борисов са финансовият министър Кирил Ананиев и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

Тунел "Железница" на АМ "Струма" е наполовина готов 

На инспекцията бе съобщено, че тунелът ще е готов през септември месец т.г., а той е изграден по австрийски метод. 

Снимка: Министерски съвет

Борисов заяви, че тунелът се прави по всички най-модерни изисквания. Премиерът и министрите останаха доволни от напредъка по работата и на АМ "Струма". 

В тунел "Железница" на магистрала "Струма" се полага вторичната облицовка

"Впечатляващо, браво, браво", обърна се премиерът към проектантите и инженерите на тунела.

Снимка: Министерски съвет

Министър-председателят подчерта, че трябва да се заделят пари, за да се ремонтират всички съоръжения и да се изградят аварийни изходи, каквито са изискванията. 

И този път Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не пропусна да разговаря с работниците и ги разпита за строителството. "Комунистите се дразнят, даже може и някой протест да направят. Много работа, но сега ви е приятно като гледате", обърна се премиерът към строителите в "Железница". 

Срутване в новостроящия се тунел "Железница", има ранени

Премиерът призова работещите по съоръжението да се пазят, за да не се стига до трудови злополуки. 

Работа, работа, работа. Всичко друго са приказки, припомни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

Снимка: Министерски съвет
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1665 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
Abbya23

2021.04.10 | 03:57

29
­­В­­­и­­ж­т­­­е­­­ ­­­м­­о­­я­­­т­­а­­­ ­т­­­и­­й­н­­­ ­­п­у­т­­к­­­а­ ­­­-­­­ ­­W­­W­­W­­­.­B­­G­­1­­­7­­­.­­C­­­L­­U­­­B­­­

2021.03.02 | 20:10

28
А къде му е каската ,разхожда се спокойно все едно не е стоеж и дава добър пример за цяла България...
Mitaka

2021.03.02 | 15:12

27
Над 2 млн ще гласуваме за ГЕРБ и ще изметем БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане
Mitaka

2021.03.02 | 15:11

26
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.

2021.03.02 | 15:11

25
Седма поредна агенция, ТРЕНД, дава вече голяма преднина на ГЕРБ Преди нея, Сова Харис, Галъп, Алфа Ри Сърч, Барометър, Афис, Маркет линкс, дават същото. Хайде Бсп търсете нови компромати, че старите пропаднаха, като островите на Бойко, Къщата, любовницата с детето, пачките, кюлчетата, офшорките....Така завършват платените неща.
Ерни

2021.03.02 | 15:11

24
Комунетата-Нали така лаяхте и преди Евро и местните избори. Лаяхте по Портних, по Бойко. И какво стана бре. Бойко ви дра. Слушайте сега. Най голямата ви грешка е, че пренебрегвате народа. А народа казва, искаме си Бойко, да ни вдига заплати, пенсии и да ни строи пътища да довърши до 2024 магистралите и вече България да има 7 завършени магистрали и заводи. Викаш всички да се обединявате. Само, че вижте се. Манолова Галева, Славчо мутрата, Триото баща на фалшивите новини и некадърен адвокат, Бсп фалирала три пъти държавата, Бойкиев Иванов...Е, как мислиш. Народа дали ви припознава. И за това всички агенции и даже вашите на Бсп дават ГЕРБ първа политическа сила. АМИН.

2021.03.02 | 15:10

23
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, 30 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Еди В.

2021.03.02 | 15:10

22
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якичк
Кейси

2021.03.02 | 11:54

19
По добре природни бедствия да унищожат държавата ни, отколкото да я унищожава и ограбва диктатора Борисов и неговите мутри.
Стефанов

2021.03.02 | 13:59

21
От това по глупав коментар трудно се измисля.

2021.03.02 | 12:41

20
По-добре бедствията да започнат от теб, нещастнико.
разочорование

2021.03.02 | 11:50

18
Много държави имат по високи планини от тези в България, но са направили дълги тунели за да се движат по тях свръх скоростни влакове който разавиват да 620 км. Докато в България с козметичен ремобт влаковете могат да вдигат до 160 км на някой места. Като парите за ремонта ни ги дава ЕС.Но корупцията и далаверите са най големия отбор в България.

Добави коментар

Водещи новини