Георги Кадиев по стъпките на Тони Блеър

  • 15 юни 2011 12:59

  • 1253
  • 0
Георги Кадиев по стъпките на Тони Блеър
© Булфото

Кадиев допълни, че желанието му е от „първия ден като кмет да бъде работещ", а не да търси грешките на предишното управление.

Всяко нещо си има граници, особено след като си „избягал позорно" веднъж, коментира Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в кандидатурата на Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра за кмет на столицата.

Кампанията за кмет на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в ще следва модела на Тони Блеър с 5-те приоритета от платформата на кандидата. Това стана ясно по време на V-та кръгла маса, посветена на „По-зелена и екологично отговорна София". Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в заяви, че под всичките обещания ще стои неговият подпис като гаранция.

Проблемът „Екология" се състезава с този за транспорта като най-тежки и трудни за решаване въпроси, допълни кандидатът за столичен кмет на БСП. Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в определи положението на столицата като критично, като посочи идеята на ЕК за избор на зелен град за 2014 г., където от 12 критерия София не отговаря на нито един.


За качествен екологичен живот в София, кандидатът за столичен кмет предлага - бърз, удобен градски транспорт, велоалеи, намаляване на трафика, система за индивидуално изчисляване на размера на такса смет според потреблението, изграждане на канализация в цяла София, контрол и кастрация на домашните кучета, поддържане на парковете.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1253 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини