Вигенин се срещна с турския посланик у нас

  • 24 февруари 2021 17:08

  • 586
  • 3
Вигенин се срещна с турския посланик у нас
© Булфото, архив

Днес в Народното събрание приех Н.Пр. г-жа Айлин Секизкьок, новия посланик на Република Турция у нас, заяви председателят на Комисията по външни въпроси към парламента и депутат от ГЕРБ Кристиян Вигенин.

"Обсъдихме двустранните отношения, запознах я с вижданията на БСП за външната политика на България, Евросъюза, НАТО и сигурността в нашия регион. Подчертах, че ще работим за намаляване на политическото и военното противопоставяне в региона на Черно море", разкри той.

"Обърнах внимание също на факта, че страните от Югоизточна Европа имаме общи интереси за стабилност, засилване на търговския обмен и инвестициите, развитие на инфраструктурата и трябва да ги отстояваме заедно, да не допускаме да ни противопоставят едни на други, както се е случвало неведнъж в историята", каза още Вигенин по повод срещата си с посланика.

От БСП с първи коментар за датата на изборите

Последвайте канала на

Novini.bg
586 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Melissaa22

2021.04.10 | 03:57

3
­В­­и­ж­­­т­е­­ ­­­м­­­о­я­т­­а­­­ ­­­т­­и­­й­­­н­ ­­п­­­у­­т­­к­­а­ ­-­ ­­W­­­W­­­W­­.­­B­­G­­1­­­7­­­.­­­C­­­L­U­­­B­­
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.02.25 | 08:44

2
Вагинин пак е правил миюн на туския посланик белким пошепнат на ДОГАНА за нова коалиция БСП-ДПС! Тоя път нинова е готова да целува ерДОГАН по рязания бахур! Ашкулсун,Ммашаллах гнунси бесеперски боклуци!
КГБ

2021.02.24 | 23:18

1
След срещата са го завели на Абана - Сукак

Добави коментар

Водещи новини