БСП в Пловдив прие нови членове

  • 18 януари 2021 17:10

  • 1142
  • 4
БСП в Пловдив прие нови членове
© Булфото/Архив

„В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство в партията. Много се радвам, че има толкова нови желаещи, които да се присъединят към общите ни усилия за промяна на порочния модел на управление в България. Очевидно в наше лице те виждат възможност това да се случи реално. Както казах и преди седмица – всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората е добре дошъл“.

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова днес по време на връчването на електронни членски карти в партията на нови членове и на такива, които се връщат отново в редиците на социалистите. Нинова обяви старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна: „За да отговорим на многото от желаещи стартираме „Национална кампания за прием на нови членове“. Лидерът на българските социалисти посочи, че тя започва днес от Пловдив с приемането не само на нови членове, но и на такива, които възстановяват своето членство. „Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“, обърна се към присъстващите Корнелия Нинова.

Нинова празнува ЧРД в гората

Сред станалите членове на партията са Кирил Кирилов, студент по дентална медицина и дългогодишен председател на Международен младежки воден парламент и носител на златен медал на Младежки олимпийски игри в Буенос Айрес, актрисата Светлана Шекерова, хирургът д-р Росен Цолов, имунологът проф. Кръстена Николова, педагогът Екатерина Делинова - бивш директор на училище, Илия Вълчанов – военен и настоящ собственик на охранителна фирма, Тодор Петков - областен управител на Пловдив - 2005-2009 г., Милена Колева - треньор и собственик на йога студио, както и нейната майка, двама младежи, завършили в чужбина и развиващи бизнес в България.

Последвайте канала на

Novini.bg
1142 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
опитват се

2021.01.18 | 19:29

4
да влеят свежа кръв, ама то на умрял масаж му не помага...
НЕ ПОДРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.18 | 18:38

3
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ, ТА-ДУФ ТА-ДУФ ШЕРБЕТЕ

2021.01.18 | 17:42

2
Ха ха ха Бспеерасти има навсякъде
БСП ШЕФА....БИВШ ЧЛЕН НА ...СДС

2021.01.18 | 17:41

1
ПОСЛЕ МОГАТ ДА РАЗМИСЛЯТ....КАТО НИНОВА НАВРЕМЕТО...НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ...АМА НАЛИ...ВСЕ ПАК

Добави коментар

Водещи новини