Румен Радев се среща с представители на Обществения съвет към ЦИК

  • 07 януари 2021 07:17

  • 838
  • 15
Румен Радев се среща с представители на Обществения съвет към ЦИК
© Bulphoto/архив

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе среща с представители на Обществения съвет към Централната избирателна комисия.

По-късно след обяд държавният глава ще разговаря с ръководството на Националното сдружение на общините в Република България.

Срещите са част от консултациите по инициатива на президента за провеждане на прозрачен изборен процес, който да гарантира правото на глас и здравето на гражданите на предстоящите парламентарни избори.

Радев: Безочие е Борисов да говори за отлагане на изборите, до края на януари ще издам указ

Общественият съвет към ЦИК вече излезе със становище, че провеждането на избори в такива условия е възможно, но изисква внимателно планиране според натрупания опит при приемането на адекватни мерки за безопасност, а някои мерки биха изисквали законодателни промени.

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на заяви, че имат готовност за внасяне на предложение за промени в Изборния кодекс.

Караянчева: Президентът да каже защо иска да промени датата на изборите

Последвайте канала на

Novini.bg
838 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.08 | 16:00

15
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ
Petyr

2021.01.07 | 13:50

14
“принципният и доблестен” пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал.
The hunter

2021.01.07 | 13:49

13
Аз обединявам нашия народ, като ги насъсквам да се бият едни срещу други. Обединявам ги, като ги подкрепям, едни да нарушават и ограничават правата на други. Обединявам ги, да ограничават свободното придвижване на хиляди хора. Обединявам ги, да хвърлят яйца по хора и сгради, да чупят стъкла и витрини, да чупят врати, да хвърлят, всевъзможни предмети срещу полицаите. И...да не изпълняват техните разпореждания, да ги провокират, а после (бият ги). Обединявам ги, да изхвърлят тонове хранителни продукти СРЕЩУ "ПРЕЗИДЕНСТВОТО" . Обединявам ги, да палят маски по кръстовища и площади. Обединявам ги, да не спазват противоепидемините ограничения. Обединявам ги, да не спазват европейските решения...Обединявам...обединявам...Обединител...И...за други неща ги обединявам, но...ще Ви разкажа друг път! Аз съм президента "обединител"...
Николай Василев

2021.01.07 | 13:48

12
То с просто око е видно, че човекът си има сериозни психически отклонения, някои с такива проблеми се мислят за Наполеон, други за Александър Македонски... Много от тях са интелигентни по природа и успяват да заблудят успешно, както въпросният Румен Радев в и дори да се "издигнат" до постове в държавата, в институции и т.н. Има примери за много подобни психопати в историята.Невероятен простак.Е, тоя, вече става смешен. бедния червен цървул. Ако се впечатляваме така на брътвежите на всеки психясал социопат като Радев до къде ще я докараме
Ерни

2021.01.07 | 13:47

11
Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ.Мишката Радев цър цър .е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков.

2021.01.07 | 11:55

10
Опитва се да повлияе на ЦИК.
ЕДНА ЖЕНА

2021.01.07 | 09:44

9
Тоя плешив глупак само имитира дейност за заплатата която взима не е свършил работа за 2 лева
пРЕЗИЛдент

2021.01.07 | 09:28

8
Усеща празноглавото селтаче ,усещааа , че примката около вратлето му се стяга и сега се чуди каква нова титанична глупост да измъдри ,та дано да не го настигне справедливо възмездие. Това юмруче дето го размахваше - скъпо ще му излезе!
ПЕНСИОНЕР

2021.01.07 | 08:48

7
Г-н Борисов, ако ИЗБОРИТЕ са в края на май, ще има ли по 50 лева, през април и май?
пРЕЗИДЕНТ

2021.01.07 | 07:58

2
Цър ,цър ,цър ! Мишокът Радев се чуди ,как да се освободи от капана (28 Март) ,който сам си постави. Е как да не кажем ,че е стопроцентов идиот.

2021.01.07 | 08:36

6
Не ви ли прилича на оня идиот, '' Къде е батко?''

Добави коментар

Водещи новини