Ето какви решения ще взимат министрите утре

  • 08 декември 2020 18:41

  • 4189
  • 3
Ето какви решения ще взимат министрите утре
© Булфото/Архив

Очаква се на утрешното си редовно заседание правителството да одобри допълнителни разходи/трансфери за осигуряване на ефективни противоепидемични мерки за превенция и ограничаване разпространението на COVID-19 в училищата и в центровете за специална образователна подкрепа за сметка на икономии на разходи и/или трансфери по бюджетите на други първостепенни разпоредители с бюджет по Държавния бюджет за 2020 г.

Заседанието отново ще се проведе чрез видеоконферентна връзка, съобщиха от правителствената информационна служба. Кабинетът ще приеме приеме още отчет за 2019 г. за изпълнение на актуализираната Национална стратегия за демографско развитие на населението в България (2012 - 2030 г.) и проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за пчеларството. Кабинетът ще одобри предоставянето на доброволен принос на България за Европейския фонд за демокрация на стойност 100 000 лева.

Ревизоро: Чест е да работя за този премиер, но след мандата си отивам на село

МС ще одобри и допълнителни разходи/трансфери за 2020 г. за изплащане на стипендии по Програмата на мерките за закрила на деца с изявени дарби от държавни, общински и частни училища, допълнителни разходи по бюджета на МВР, както и вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики/бюджетни програми по бюджета на Министерството на транспорта.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4189 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
HEПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.08 | 23:31

3
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

2020.12.08 | 22:51

2
Сган от крадци и престъпници! ОСТАВКА!

2020.12.08 | 21:21

1
Разбира се ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!!

Добави коментар

Водещи новини