Доц. Милен Михов: Протакането на изборите не е добър вариант за ВМРО

  • 08 декември 2020 18:42

  • 747
  • 1
Доц. Милен Михов: Протакането на изборите не е добър вариант за ВМРО
© Кадър: БНТ

Приемам, че икономисти и финансисти критикуват бюджета от гледна точка на професионалната си ориентация, но не приемам, че в този момент трябва да затягаме коланите. Не приеме това, че увеличаването на доходите е само харчене. Дори елементарните познания по икономика знаят, че увеличението приходи означават и увеличено потребление. Това заяви зам.-председателят на ВМРО доц. Милен Михов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Той подчерта, че следващата година хората с най-ниски доходи ще получат финансова подкрепа от държавата. „Не чух съществени критики от социалистите, защото този бюджет изпрати „Визия за България“ в историята. Той помага на най-бедните и най-бедните и най-онеправданите. Факт е, че България изстрада този нисък дълг като държава и това ни помогна да получаваме по-изгодни заеми сега“, подчерта доц. Михов.

Каракачанов: Явно ние искаме повече от самите македонци да бъдат част от ЕС

„Военното оборудване е договорено, то е платено и ще бъде построено в България. В тази реализация ще участват редица български компании. Бронираните машини, които обяви министър Каракачанов за 50 милиона, също ще се произведат в страната ни. Военните разходи над 50 милиона задължително се гласуват от МС, а тези над 1 милиард - от НС“, уточни доц. Милен Михов.

Той добави, че това е стъпка в рамките на бюджета. „Нова техника за армията не е поръчвана в последните 30 години. Нашите основни системи на въоръжение са от средата на 80-те години. Те са не само технологично изостанали, а са на прага на своето съществуване“, поясни той.

„Датата за изборите, оповестена от президента, не е изненадваща за нас. За нас протакането на изборите не е добър вариант. Необходимо е провеждането на редовни, честни и прозрачни избори, на които да се избере нов кабинет и да се възобнови нормалния диалог“, каза още зам.-председателят на ВМРО.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
747 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
HEПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.08 | 23:29

1
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

Добави коментар

Водещи новини