Важно съобщение от посолството ни в Лондон

Във връзка с генерална авария на комуникационната мрежа на „Бритиш телеком“ има сериозен проблем с телефонните линии и интернет връзката с посолството ни в Лондон.

„Бритиш телеком“ ни информира, че усилено работи за отстраняване на аварията и възстановяване на прекъснатите линии, но решение се очаква едва в края на месеца. За да се осигури връзка на гражданите с Консулската служба през този период, Посолството предоставя два временни номера за контакт, чрез които можете да се свързвате с Консулската служба между 9:00 и 17:30 часа в работни дни /за получаване на справки и информация, съобщиха от посолството на България.

Временни линии: 020 7589 3763 и 0777 111 2905

От посолството молят българските граждани във Великобритания да се свързват само по телефона и да не пишат мейли.

"Посолството в най-скоро време ще публикува във фейсбук и допълнителни временни телефонни номера, които да заместят останалите неработещи линии до отстраняването на аварията на „Бритиш телеком“.

Коментари

  1. 2020.12.05 | 15:06
    5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет