Адв. Диан Иванов е избран за председател на Контролния съвет на "Републиканци за България"

  • 02 декември 2020 13:23

  • 536
  • 3
Адв. Диан Иванов е избран за председател на Контролния съвет на "Републиканци за България"
© Републиканци за България

Контролният съвет на ПП „Републиканци за България” проведе днес първото си заседание, съобщиха от пресцентъра на партията.

Съобразно Устава на партията, членовете на Контролния съвет -  Диан Иванов, Христо Христов, Дияна Георгиева, Анна Лисичкова и Чавдар Маринов единодушно избраха председател на органа. Тези функции ще изпълнява адвокат Диан Иванов.

ПП „Републиканци за България“ определи говорител, административен и международен секретар

Диан Иванов е завършил Юридически факултет на Софийски университет. Управлява успешно Адвокатско дружество с офиси в София и Варна. Специалист в областта на административното и застрахователното право. Член на International Bar Association - най-голямата адвокатска асоциация в света. Член на International Advisory Experts. Участвал в множество международни правни конференции. Автор на публикации и статии на правна тематика, включително и в международни издания -  ICLG, IBA Real estate Committee Newsletter и други.

На заседанието на Изпълнителния съвет на ПП „Републиканци за България“ на 29 ноември, адв. Диан Иванов и д-р Борис Велев бяха определени да отговарят за сектор „Правосъдие“.

По време на онлайн срещата бяха обсъдени ролята и мястото на Контролния съвет, като членовете единодушно приеха, че ще оказват цялостно съдействие на всички структури на ПП „Републиканци за България”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
536 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Chihi

2020.12.02 | 20:08

3
Успех и напред!
Джули

2020.12.02 | 16:06

2
Млади и образовани хора. Какво по-хубаво. Успех!
РУМЕН

2020.12.02 | 13:55

1
Всеки ден ли ще ни занимавате с тези АФРИканци за България!?

Добави коментар

Водещи новини