Адв. Диан Иванов е избран за председател на Контролния съвет на "Републиканци за България"

Контролният съвет на ПП „Републиканци за България” проведе днес първото си заседание, съобщиха от пресцентъра на партията.

Съобразно Устава на партията, членовете на Контролния съвет -  Диан Иванов, Христо Христов, Дияна Георгиева, Анна Лисичкова и Чавдар Маринов единодушно избраха председател на органа. Тези функции ще изпълнява адвокат Диан Иванов.

ПП „Републиканци за България“ определи говорител, административен и международен секретар

Диан Иванов е завършил Юридически факултет на Софийски университет. Управлява успешно Адвокатско дружество с офиси в София и Варна. Специалист в областта на административното и застрахователното право. Член на International Bar Association - най-голямата адвокатска асоциация в света. Член на International Advisory Experts. Участвал в множество международни правни конференции. Автор на публикации и статии на правна тематика, включително и в международни издания -  ICLG, IBA Real estate Committee Newsletter и други.

На заседанието на Изпълнителния съвет на ПП „Републиканци за България“ на 29 ноември, адв. Диан Иванов и д-р Борис Велев бяха определени да отговарят за сектор „Правосъдие“.

По време на онлайн срещата бяха обсъдени ролята и мястото на Контролния съвет, като членовете единодушно приеха, че ще оказват цялостно съдействие на всички структури на ПП „Републиканци за България”.

Коментари

  1. 2020.12.02 | 20:08
    Успех и напред!
  2. 2020.12.02 | 16:06
    Млади и образовани хора. Какво по-хубаво. Успех!
  3. 2020.12.02 | 13:55
    Всеки ден ли ще ни занимавате с тези АФРИканци за България!?
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет