Хасан Адемов: Сутрин мерките са едни, вечер други. Няма последователност

Бюджет 2021 прави образно казано едно намигване към предстоящите избори, смята депутатът от ДПС Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва.

"Не само аз го твърдя това. Никога в България осъвременяването на пенсиите не е ставало от януари. За първи път минималният и максималният размер на пенсиите, при това осъвременяването е с 20%, става от януари", посочи той.

Според Адемов справедливо е преизчисляването на всички пенсии, въпреки че там разходът ще е огромен.

Ето кога изплащат пенсиите и добавките от 50 лева към тях

Относно ситуацията с коронавируса Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва коментира, че има непоследователност в решенията на правителството.

"Беше ясно, че ще се стигне до тези по-строги мерки. Премиерът, а и членове на правителството, бяха заявили, че няма да затварят държавата, няма да има по-строги мерки, но в крайна сметка се оказа, че това не е вярно. Сутрин се предлагат едни мерки, на обяд са други, вечерта също", посочи той.

По думите на Адемов има закъсняване по отношение на икономическите мерки за справяне с последствията от вируса.

На този етап той не може да каже дали ограничителните мерки ще дадат ефект.

"Здравната система е в изключително сериозно напрежение", предупреди депутатът от ДПС.

Коментари

  1. 2020.12.01 | 12:21
    Асане, оди да си подмиеш насрания депесарско-бесепарски г.ъз! Не забравяй и рязаната си пишка, за да не смърдиш на Догана и Нинова като тия лапат!
  2. 2020.12.01 | 09:44
    Хасане,верно ли е че си манаф.
  3. 2020.12.01 | 09:40
    Тия от дпс са не наядоха искат само те да благоденстват те какво са направили за техните региони там живеят в 15 век или са заминали да работят в чужбина на тези охранените от дпс да вземат да действат за развитието и просперитета на хората които гласуват за тях
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет