Хасан Адемов: Сутрин мерките са едни, вечер други. Няма последователност

  • 01 декември 2020 09:28

  • 1340
  • 3
Хасан Адемов: Сутрин мерките са едни, вечер други. Няма последователност
© Кадър бТВ

Бюджет 2021 прави образно казано едно намигване към предстоящите избори, смята депутатът от ДПС Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва.

"Не само аз го твърдя това. Никога в България осъвременяването на пенсиите не е ставало от януари. За първи път минималният и максималният размер на пенсиите, при това осъвременяването е с 20%, става от януари", посочи той.

Според Адемов справедливо е преизчисляването на всички пенсии, въпреки че там разходът ще е огромен.

Ето кога изплащат пенсиите и добавките от 50 лева към тях

Относно ситуацията с коронавируса Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва коментира, че има непоследователност в решенията на правителството.

"Беше ясно, че ще се стигне до тези по-строги мерки. Премиерът, а и членове на правителството, бяха заявили, че няма да затварят държавата, няма да има по-строги мерки, но в крайна сметка се оказа, че това не е вярно. Сутрин се предлагат едни мерки, на обяд са други, вечерта също", посочи той.

По думите на Адемов има закъсняване по отношение на икономическите мерки за справяне с последствията от вируса.

На този етап той не може да каже дали ограничителните мерки ще дадат ефект.

"Здравната система е в изключително сериозно напрежение", предупреди депутатът от ДПС.

Последвайте канала на

Novini.bg
1340 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Българин

2020.12.01 | 12:21

3
Асане, оди да си подмиеш насрания депесарско-бесепарски г.ъз! Не забравяй и рязаната си пишка, за да не смърдиш на Догана и Нинова като тия лапат!
Анонимен

2020.12.01 | 09:44

2
Хасане,верно ли е че си манаф.
Аз

2020.12.01 | 09:40

1
Тия от дпс са не наядоха искат само те да благоденстват те какво са направили за техните региони там живеят в 15 век или са заминали да работят в чужбина на тези охранените от дпс да вземат да действат за развитието и просперитета на хората които гласуват за тях

Добави коментар

Водещи новини