ПП „Републиканци за България“ определи говорител, административен и международен секретар

ПП „Републиканци за България“ проведе първото заседание на Изпълнителния съвет. На него бяха взети основополагащи решения и приети редица дейности свързани с функционирането на партията занапред.

Приеха се Правилник за организацията и дейността на Изпълнителния и Контролния съвет на партията, както и за учредяване на Клубове.

Приеха се правила за обработване на лични данни, Правилник за финансовата дейност и образци на документи и приложения към Правилника за финансовата дейност на партията.

След проведено гласуване бе избрано лице, което ще е отговорно за приходите, разходите и счетоводната отчетност на ПП „Републиканци за България”.

Утвърдени са Областни организации на територията на страната.

ПП „Републиканци за България“: Настояваме за спешна реформа във водния сектор

За временни Областни координатори на ПП „Републиканци за България“ са избрани:

Благоевград - Атанас Станкев Камбитов, Бургас - Ангел Стефанов Рангелов; Варна-Панайот Николов Кискинов; Велико Търново - Николай Стефчев Драков; Видин - Албена Николова Георгиева; Враца - Тодор Борисов Тодоров; Габрово - Добри Димов Христов; Добрич - Николай Иванов Милков; Кърджали - Илия Сотиров Илиев; Кюстендил - Иво Методиев Чивийски; Монтана - Камелия Тодорова Кирилова; Перник - Сергей Кирилов Тодоров; Плевен - Христослав Михайлов Михайлов; Пловдив – град- Христо Ангелов Димитров; Пловдив – област - Георги Димитров Пилев; Разград- Рейхан Ридван Вели; Русе - Бранимир Огнянов Стефанов; Сливен- Недко Йорданов Недев; София – град - Петко Радов Чамов; София – област- Мартин Йорданов Асенов; Стара Загора- Петя Иванова Станева; Търговище-Тоника Колева Колева; Хасково- Антон Делчев Иванов; Шумен- Гюнай Физула Исмаил; Ямбол- Георги Иванов Славов.

За Говорител и Административен секретар на ПП „Републиканци за България“ е избран д-р Виктор Серафимов, а за Международен секретар д-р Джема Грозданова.

Първото заседание на Контролния съвет на ПП „Републиканци за България” е насрочено за сряда, 2 декември.

Кои са д-р Виктор Серафимов и д-р Джема Грозданова?

Д-р Виктор Серафимов, Говорител и Административен секретар

Виктор Серафимов е доктор по международно право и международни отношения. Завършил е СУ „Свети Климент Охридски” и има допълнителна специализация „Английско и европейско право” в Института за продължаващо обучение на Университета Кеймбридж. Към момента е студент в магистърска програма по Бизнес администрация в Американския университет в България. От 2016 г. е член на Управителния съвет първо на Българското национално радио, а впоследствие на Българската национална телевизия.

Участвал е в редица работни и експертни групи към Комисията по култура и медии към 42-то, 43-то и 44-то Народно събрание. Има множество научни публикации в различни научни издания в страната и извън нея, като е участвал в международни форуми, посветени на свободата на словото, обществените медии и медийната среда, организирани от Европейския съвет за радио и телевизия.

Д-р Джема Грозданова, Международен секретар

Народен представител в 4 състава на НС; Председател на комисията по Европейски въпроси 2013 г.; Председател на Комисията по Външна политика 2014-2020 г.;

Три мандата заместник-председател на Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) 2009-2011 г.,2015-2016 г. , 2018-2020 г.;

Председател на групата за приятелство България-САЩ 2014-2020 г.;

Докладчик на Съвета на Европа за Украйна 2018-2020 г.; Член на Европейския Съвет по външна политика;

Съпредседател на Интерпарламентарната конференция по обща външна политика и политика за сигурност и отбрана (ОВППС) по време на първото Българско председателство на Съвета на ЕС 2018 г. с финален докумен и постигнат консенсус между 28 държави членки.

„От днешното ни заседание ставаме най-добрата структурирана и позиционирана партия в страната. „Републиканци за България“ е първата политическа сила, която прави подобно заседание. Нека да предложим неща, които да бъдат полезни и възприети с хоризонт от обществото“, призова председателят Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Партията е на всички нас, това което беше условието на зам.-председателя Павел Вълнев, за да се включи – всеки, да носи своя авторитет и да убеждава хората за работата си. Да имаме професионално организирана партия, която да работи и защитава евроатлантическият път на страната“, каза още Цветанов.

Коментари

 1. 2020.11.30 | 11:41
  Много добър екип, давайте само напред, време е за промяната.
 2. 2020.11.30 | 10:27
  Нито пентаграмът, нито знакът на трилатералната комисия , още по-малко третият знак в емблемата на измислената ви от КГБ партия ще ви помогнат! Ние знаеме много добре кои сте и на кого служите, болшевишки боклуци! Те и другарите Райчев и Първанов си мислят и дори са убедени, че са от ГАЛЪП само защото носят в доказаната си бесепарска агенция името на Галъп, регистрирано и открадено незаконно от българския комунистически съд! На мене тия номера не ми минават като на рижавия делавераджия, който си пада по източноевропейки и МакДоналдс! За последен път към апартаментчото от югозападните български райони - скрий се възможно скоро в любимия ти апартамент, прост вифаджийо! а клетника от Славяново да хваща последния МИГ и да полита към родината му Пияна Просия при товарищ решетников! Ако МИГ-ът му не запали, да взима международния влак от Свиленград през Русе за Румъния, Молдова и през новоокупираните земи на Украйна марш към господарите си!
 3. 2020.11.30 | 01:04
  БКП СЕ КЛОНИРА В НАД ТРИСТА ПАРТИИ,ДВИЖЕНИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ КРЕВЪЛСКИ СПРЕЖЕНИЯ...ВСЕ ТАКАААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...
 4. 2020.11.29 | 22:32
  Страхотен екип! Успех!
 5. 2020.11.29 | 19:57
  Я,Безродникът е пуснал брада !?
 6. 2020.11.29 | 18:10
  Ей, физкултурника, да ти пикая в асансьора!
 7. 2020.11.29 | 16:16
  Боклуци и крадците на ГЕРБ събрали се заедно. Кой им плаща мероприятията.
  1. 2020.11.29 | 18:07
   Не на ГЕРБ, а изхвърлени от ГЕРБ!
 8. 2020.11.29 | 17:25
  Успех! Очакваме добрите резултати
  1. 2020.11.29 | 18:06
   чакай си :)
 9. 2020.11.29 | 18:06
  А дежурен по асансьор няма ли да има ?
 10. 2020.11.29 | 16:03
  БРАВО ЦЕЦО! КОМУНИСТИТЕ ГИ КЛЕЦАЙ!
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет