Десислава Танева отговори на екоминистър Димитров

Обвиненията на министър Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и са абсолютно безпочвени. Това каза министърът на земеделието, храните и горите Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри от парламентарната трибуна в отговор на екоминистър Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и

По-рано днес от парламентарната трибуна министърът на околната среда и водите заяви, че догодина ще има водна криза в земеделието. Екоминистърът също каза, че има "престъпно бездействие по ремонтиране на земеделските язовири и престъпни деяния по унищожаването на националната напоителна система". 

Емил Димитров: Догодина ще има водна криза в земеделието

"Искам да дам отговор на тези обвинения, съждения, които бяха представени от колегата Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и в началото на вашето пленарно заседание. Ние като колеги винаги сме имали пряка комуникация, но понякога малко затрудена. Последният ми разговор с него е от понеделник, изключително съжалявам, че трябва да влезем в това ниво на комуникации през пленарна зала", каза министърът. 

"Във връзка с изготвянето на Националния план за възстановяване, МЗХГ предложи на Министерски съвет изготвянето на план и бяха на първо четене приети за цялостна рехабилитация на държавната "Напоителни системи", коментира тя. 

Бургас може да остане без вода, предупреди министър Емил Димитров

"МОСВ и МЗХГ имат общи теми. Министерствата и експертите по отделните дирекции винаги участват в работни групи, когато се решават въпроси", допълни още земеделският министър.

"Тази колаборация стана много по-тясна, когато се подготвя новата програма, когато трябва да се изпълни целите на зелената сделка, когато има много по-амбициозни екологични амбиции", разкри Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

Коментари

 1. 2020.11.27 | 13:44
  Шапка свалям на Емил Димитров , бойко борисов за да остане на власт и майка си ще продаде , и го казвам от опит тази година видях как обикновен човек няма как да си напои картофите защото друг човек от герб трябва да си напои ливадите и да си вземе субсидиите ОСТАВКА.МУТРИ ВЪН
 2. 2020.11.27 | 13:16
  абе мълчете си че крадем , че да не вземат да ни спрът парците от ЕК ..
 3. 2020.11.27 | 12:36
  Продължаваме да копаем дъното - министър напада друг министър... Гарантирано от Гроб! #ОСТАВКА!
 4. 2020.11.27 | 12:29
  от про стите магистрални проститутки от жени-герб малко взе да ни писва.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет