Кметът на Перник иска общината да тегли заем

Кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в иска местният Общински съвет да даде съгласие общината да изтегли овърдрафт с максимален размер 3.5 млн. лв. Парите са необходими за разплащане на просрочени задължения.

Поради Covid кризата, финансовото състояние на общината не е добро и това затруднява нормалното й функциониране, се казва във внесената от кмета докладна в ОбС, предаде БНР

Освен съгласие от страна на съветниците за овърдрафт, Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в настоява за бъде взето решение и за поемането на нов безлихвен заем от централния бюджет на стойност 4.2 млн. лв, с който да бъдат върнати стари заеми към бюджета, чието възстановяване не е възможно в рамките на текущата година. Ако старите заеми не бъдат възстановени общинският бюджет ще бъде утежнен с допълнителни плащания и санкции. Двете докладни са внесени в Общинския съвет и ще бъдат разгледани на предстоящата ноември сесия.

Коментари

  1. 2020.11.25 | 05:19
    Некадърно момче без никакъв опит и трудов стаж. За какво се хване всичко изсъхва. Почна тръбопровод от София до Перник за 5 месеца - 15 километра и грам вода не получи Перник от София. Разора цял Перник и хората си изпотрошиха колите. Едно нещо направи -градинка пред блока на чичо си .
  2. 2020.11.24 | 19:56
    Нека тегли заеми и центъра го ремонтира, но нека се разходи в кв.Изток да види какво е. Има разрушени тротоари от - 30 години само на чакъл стоят. Никой кмет не направи тротоар. Един пример - на сфетофара на Била пред магазин Блян до Дип Диш е само чакъл 30 г. И на много други места е така да не ги изброявам.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет