Народното събрание ще разгледа на първо четене промени в Закона за здравето

  • 20 ноември 2020 07:09

  • 398
  • 0
Народното събрание ще разгледа на първо четене промени в Закона за здравето
© Булфото

Народното събрание ще разгледа на първо четене промени в Закона за здравето. На второ четене ще бъдат гласувани измененията в Наказателно-процесуалния кодекс, в Закона за личната помощ и в Закона за подпомагане на земеделските производители.

В програмата за днес е и първото гласуване на промени в Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража, както и законопроект за изменение и допълнение на Закона за водите.

След приключване на законодателната част от програмата е предвиден парламентарен контрол. На въпроси на народни представители ще отговарят вицепремиерите Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и, Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на и министрите Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин, Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във, Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно, Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г., Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32992

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
398 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини