Божанков от БСП: Няма да подкрепим бюджет 2021 г.

  • 17 ноември 2020 07:55

  • 584
  • 5
Божанков от БСП: Няма да подкрепим бюджет 2021 г.
© БНТ

Няма да подкрепим бюджет 2021 г., защото няма реформи. Той просто разходва повече пари от тазгодишния. Това заяви в сутрешния блок на БНТ депутатът от БСП Явор Божанков.  

"Нашият бюджет е по-добър със системния подход. Не е системен подход да се противопоставят средствата за полицаи и деца", каза още той. 

"От БСП предлагаме и осъвременяване на пенсиите", разкри Божанков.

"Неправилно беше и решението за "зелените коридори" за възрастни хора, които доведоха до струпване", коментира депутатът от БСП. 

Хасан Адемов: Бюджет 2021 слага началото на края на финансовата стабилност на страната

"Искаме да има безплатни тестове за коронавируса. Не може тестовете да се купуват за 60 лв., а да се продават на двойна цена за хората. Трябва с отговорност да се преведе обществото през тази криза", каза Божанков. 

"По отношение на присъединяването на Северна Македония в ЕС в НС бяхме категорични и единодушни. Българската страна се държа отговорно". 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
584 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2020.11.17 | 16:45

5
Никой не очаква нищо полезно за държавата от вас, защото сте предател и врагове на България!
Мама Кучка

2020.11.17 | 09:36

4
Ти ли маймуно червена ще ни казваш какво да прави държавата в този момент ? Нали ви гледаме как се държите в парламента . Та вие сте против всички мерки на правителството . Вие сте против всичко и всички . Държите се като ШУМКАРИ в парламента - надничате през вратите като клюкарки и като видите , че кворумът е налице сядате по депутатскити банки и започвате едни безкрайни заяждания с цел да блокирате работата на парламента . Кажи ни другарю твоята партия и лично ти - какво направихте за народа си в този труден за страната ни момент . Дай само един пример за нещо добро ,което сте направили . И сега с цел спъването на бюджетът за 2021 год . ще го давате на Конституционния съд . Защо бе тавариш шумкар спъвате развитието на България - макар това развитие да е бавно . Искаш ли да ти искарам едни снимки от центара на Горна Оряховица от където си ти какво е представлявал градът преди 10 - 15 години и как изглежда сега ?. Нали лично ти , твоята партия и вашият президент казвахте че няма коронавирус и подбуждахте хората да не носят маски . Нали вие палета /вид кучета / на крадлата Нинова демонстративно ходихте без маски и тровихте народа с лъжи за този вирус . Нагли сте мръсни комунета . Мръсници сте голями
Зоро

2020.11.17 | 09:36

3
Какъв героизъм.Това сте вие комунисти никога не сте се грижили за народа освен за вашите облаги.БРАВО.
Гост

2020.11.17 | 09:34

2
Герб Победа. По малкото зло са те - ГЕРБ.
Росен

2020.11.17 | 09:32

1
Тези пък от БСП правят само сечено на всичко.

Добави коментар

Водещи новини