Започва посещението на Екатерина Захариева в Палестина

  • 13 ноември 2020 09:35

  • 303
  • 2
Започва посещението на Екатерина Захариева в Палестина
© Фейсбук

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще посети на 13 ноември 2020 г. Палестина. В Рамалла тя  ще разговаря с палестинския си колега Риад Малки, както и с министър-председателя Мохамед Щайе, съобщават от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Във фокуса на разговорите на вицепремиера Захариева ще са възможностите за развитие на сътрудничеството, както и отношенията в контекста на Близкоизточния мирен процес. Акцент ще бъде поставен върху връзките в сферата на образованието и възможностите за обучение, които предлагат българските висши учебни заведения.   

Екатерина Захариева потвърди стратегическите отношения между България и Израел

В рамките на посещението Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на и Риад Малки ще подпишат спогодба за сътрудничество в областта на образованието, науката, културата, младежта и спорта между правителството на Република България и правителството на Палестина.

Последвайте канала на

Novini.bg
303 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
OLD KYP

2020.11.13 | 10:06

1
ДАНО И ГО ОТПЕРИ НЕКОЙ МАНГАЛ !
bbb

2020.11.13 | 10:15

2
трябва да е бая пиян

Добави коментар

Водещи новини